Желязна организация на 4 нива имали „Наглите“. Убийство на член от бандата ги издало!- с видео

naglite5Вече стана ясно как е била организирана бандата от 30 души, извършила отвичанията и закопчана преди дни при спецоперацията „Наглите”. Йерархията се е състояла от четири нива. Оглавявал я Ивайло Евтимов-Йожи, а „дясната му ръка” бил Прокопи Прокопиев-Културиста.

Най-ниското стъпало били автоджамбазите. Задачата им била да откраднат автомобилите, използвани при отвличането, а после да вземат откупа от роднините на жертвите.

На второ място, са тези, които обгрижвали похитения. Вечер двама пазели отвлечения, а по светло оставал само един, с цел да не се набиват на очи. Тази част от бандата била под ръководството на Културиста.

На трето ниво се намират бандитите, които поддържали връзка с роднините на жертвата и договаряли условията по предаването на подкупа. Специален човек е набавял мобилните телефони, от които се обаждали. Те били внасяни по тайни канали от Азия.

На върха на пирамидата стоят няколко души. Те набелязвали жертвата и организирали ударния план за пленяването й. В момента се търсят последните двама от тях.

Убийството на член от бандата нагнетило отношенията в групата. Това накарало няколко от тях да „пропеят” пред полицията.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. „….по предаването на подкупа.“? я пробвайте с „откупа“. журналистчета, за резил сте!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.