Виктория Петрова жадна за секс

Виктория Петрова обожава да флиртува...

Виктория Петрова се оказа една от най – освободените и палави новинарки. Близки до хубавицата споделят, че тя просто обожава да флиртува наляво и надясно дори и само за спорта. Поради разкрепостеното поведение на Виктория Петрова наобикалящите я мъже от Би Ти Ви много често забравяли, че тя все пак е интимна с техният колега Петър Бакърджиев, злорадстват от медията. Според запознати или връзката им ще да е съвсем отворена, или Виктория Петрова просто е над всичко и обожава разнообразието в секса. Приятелките на водещата от Би Ти Ви обаче отричат,  тя да стига чак толкова далеч в своите контакти с мъжете.

Връзката на Вики с Петър Бакърджиев не й пречи да се предлага наляво и надясно

Дружките на Вики твърдят, че тя винаги нежно пърха с миглички дори и в най – обикновен разговор с представител на другия пол само, за да се увери в чара си. Истината за хубавата водеща била, че тя е безкрайно неуверена в себе си и винаги се съмнявала, че изглежда достатъчно добре, затова често проверявала този факт чрез безобиден флирт.

Самата Виктория Петрова споделила с приятелки, че именно защото не се чувства достатъчно привлекателна винаги, когато е в ефир настоявала да я гримират с по – силен и провокативен грим като фолкаджийка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google