Преслава вкара в леглото си Коцето

Преслава

„Преслава разби семейството на рожбата ми. Бял ден да не види дано. Все се мъкнеха тримата, а за Преслава това е било начин да му се вмъкне в леглото.“

Това ридаела тъщата на Коцето Цветанка Стоянова пред съседите си в столицата. Майката на Надето не могла да понесе поредната изцепка на зетя си, който беше хванат да интимничи с колежката си Преслава. Родителката по принцип отказвала да дава ухо на всякакви слухове за забежките на Коцето. Когато видяла снимката, на която Преслава и зетят й се гушкат и държат интимно за ръце в кола, чашата преляла. Тя светкавично позванила на дъщеря си.

 

„Дъще, събирай си багажа. Мъжът ти те направи за смях пред цяла България. С татко ти идваме да те вземем,“ вайкала се пред Надето майка й. Тя не можела да си прости, че безучастно гледала как Преслава от ден на ден ставала все по- блика до младото семейство, обясняват съседите на тъстовете на Коцето.

Госпожата оправдала наивността си с това, че не можела да очаква подобна наглост от милата Преслава. В нея нито тя, нито тъстът Петър някога са се съмнявали – Коцето и Преслава имат общи песни, работят в една фирма и се движат с общи компании.

Коцето

Тъщата на Коцето се жалвала пред комшиите си, че дала щерка си от „сой“ на Коцето. Бащата на Надя е един от най- известните мозъчни хирурзи у нас, а майка й Цветанка е психоложка. По тази причина двамата го притискали да зареже чалгата и да започне да се занимава с по- сериозни начинания. Именно затова преди няколко месеца Коцето откри нощен клуб в Студенски град. Вместо да ограничат нощните му похождения и запои с това, тъстовете на практика му помогнали единствено да отсъства по- често от вкъщи.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Допусната е грешка – Преслава не е вкарала Коцето в леГлото, а е вкарала негова фигурка в ЛЕГОТО , с което си играе…..

  2. Всъщност това няма как да е вярно, щото чалгаджийките не правят секс за удоволствие :D а Коцьо никакъв не е, че да му се натиска тая …

  3. За съжаление артистичният бранш предоставя много изкушения , особено за силния пол… Нежната половинка, която се омъжва за такъв артист би трябвало да си дава сметка за това и със сигурност знае за кого се омъжва. Така че славата не винаги може да е положителна… На нежната половинка не и остава нищо друго, освен : 1. да прости ;2.да не прости и да се разделят; 3. да се примири и приеме действителността.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.