Босът Младен Михалев – Маджо стана дядо

Младен Михалев

Основателят на групировката СИК Младен Михалев- Маджо ще дундурка бебе след няколко месеца. Видният мафиотски бос обече не чака дете от любовницата си Милкана, а първородно внуче оет единствената си дъщеря Мария.

Щераката на Младен Михелев- Маджо, която от две години насам живее в Лондон с майка си Елена, е бременна от гаджето си Янис и вероятно преди да роди, ще се сгоди за него. Бъдещият зет на Маджо е от богат гръцки род, неговите родители от години развиват успешен бизнес на Острова.

Освен строителен бизнес, таткото на Янис контролирал и пристанището в Бирмингам чрез върволица от спедиторски фирми и морски туроператори. Бъдещият сват на Маджо е бизнес партньор на добре познатия и в България милиардер и корабен магнат Сократис Кокалис.

Дъщерята на Младен Михалев е на 22 години, но отдавна не живее с татко си, а с майка си Елена. Преди 4 лета босът на СИК официално заживя с любовницата си Милкана и макар да не се разведе с жена си Елена, я помоли да напусне имението му в Швейцария. Все пак дъщерята на Маджо- Мария, не е пострадала от любовната авантюра на татко си.

Младен Михалев - Маджо става щастлив дядо

Единственото дете на Младен Михалев завърши колеж в Цюрих, а впоследствие продължи обучението си в Лондон. В английската столица Мария се залюбила със състудента си Янис  и отблизо 6 месеца обитава просторния му апартамент в баровския квартал „Кенсингтън“.

Наследницата на Младен Михалев отбягва българите в Англия, поради което само най- близките й знаят в кой месец е бременнна Мария. Тя обаче вече има коремче, което предполага, че носи живот в утробата си поне от 4 месеца.


ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.