Обувки самоходки изобретиха дизайнери

Обувките ще ходят вместо нас

Съвсем скоро няма да има нужда дори да вървим, тъй като дизайнери сътвориха обувки, които ходят вместо нас. Дизайнерските обувки обаче са коренно различни от ролерите  или популярните преди време спортни обувки с колелца.  Тук иде реч за съвсем нов иновационен модел моторизирани обувки. Чудноватите чепици наподобават мини модерни колички, които да обуем и тръгнем на път. Обувките съвсем очаквано са изключително комфортни и  много стабилни. Нетипични чепици SpinKix са създадени, за да не се уморяваме излишно, докато ходим. Също като телефон ходещите обувки ни разхождат наляво и дясно само, след като сме ги заредили.

Обувките преди бяха просто стилни и или удобни...

Новите обувки са с литиево – йонни батерии, чрез които ползвателите на новата екстра могат да се движат  с 16 км/ч. За съжаление на хората, които обичат да се разхождат с часове обаче, те могат да се възползват от новите обувки само за разстояние от 5 км., след което ако искат да продължат,  трябва да презаредят своите ултрамодерни обуща.

Освен всичко друго обаче любителите на  най – новите джаджи могат да управляват въпросните обувки с дистанционно и по този начин да правят сложни движения, които по начало са трудни за обикновения пешеходец. От новата екстра вече са създадени 30 прототипа, а съвсем скоро се очаква да започне и тяхното масово производство, като се очаква цената за чифт да възлиза на около 375  долара.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.