„Фермер търси жена“ пред провал – глезлите не щат да се женят за бостанджии и кравари

farmerСерия скандали се задават в едно от най- новите риалити шоута в ефира на Нова телевизия – „Фермер търси жена“ .

Краят на предаването отдавна бил нагласен, твърдят осведомени източници. Ако се вярва на слуховете, до финала щяла да стигне известната столична цветарка Светлана. Причината – красавицата отдавна имала вземане- даване с Нова телевизия. Свързвала ги топла бизнес връзка като доставка на цветя за различни формати на медията, а също така и по време на фирмени купони абсолютно безплатно.

Родом Светла е от Плевен. Баща й някога бил кмет на града и силно симпатизирал на партията столетница. Майка й е

Шоуто е претъпкано с платени кандидат- булки
Шоуто е претъпкано с платени кандидат- булки

 рускиня и с това продуцентите на предаването си обясняват пиперливите й реплики.

Избраните момичета са истински трътки. Сами са се натискали да влязат в шоуто, дори си плащали. Това са неща, които няма как да се докажат, но упорито върви мълвата, че се изръсили здраво. Очаквали са на среща да видят истински фермери, а не менте аграрни юнаци. Българските колхозници не стават за чеп на каца, какви кавалерски отношения да очакват момите от тях. Организаторите на предаването са загубили цели две седмици, докато ги научат да държат стика за голф. И още толкова, докато им обяснят как се яде с нож и вилица, за да не им се смеят зрителите. От Светлана се очакват доста палави неща, заради руската й жилка. Водени са преговори да прави секс пред камерата и ако тя се разголи за горещите сцени – ще стане победител. Но не си мислете, че ще се омъжи за някой от бостанджиите, те са бедни като църковни мишки пред нея. „Брат й е барета в поделението във „Враня“. Семейството й е богато. Тя участва само за слава“, разказват запознати.

Според тях всеки от десетимата участници е взел по 10 000 лева, за да застане пред камерата. Епизодите се заснемали като филм – по няколко пъти.

Кандидат – младоженците ползвали диалектни думи и това истински разсмивало екипа. Наложило се да „слагат в устата им реплики“, за да звучи предаването тарикатски и смислено. Въпреки това положението излизало от контрол, защото момчетата се изнервяли. Те се вълнували не толкова от факта дали ще си намерят булка, колкото от финансовото изражение на появата си във „Фермер търси жена“ .

„В предаването жените са се разделили на два лагера. По- големият представлява платени хубавици на Нова тв, а по- малкият се състои от няколко вкарани за цвят на шоуто мадами. Между двата лагера постоянно прехвърчали искри,а кандидат- булките си разменяли доста нелицеприятни изрази.

Светлана е кандидат- булка на заможния фермер Иван. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.