МВР опорочи разследването по убийството на Яна

yanaТечът на информация от МВР, по случая с убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина, незабавно трябва да спре, призова адвокатът на семейството на покойната Йонко Грозев. Разследвано е застрашено от провал, ако хората на Цветан Цветанов не престанат да говорят по медиите.

„До момента се събираха доказателства, а едва сега започва същинската работа”, коментира адвокат Грозев. Според него, МВР се опитаха да замажат гафа си с първоначалното принизяване на престъплението, като започнаха да изнасят цялата информация в медиите. По този начин, издадоха козовете си и

Йонко Грозев ще представлява семейството на Яна
Йонко Грозев ще представлява семейството на Яна

 оттук нататък ще им бъде доста трудно да работят, коментира Грозев.

Въпреки че засега не е задържан, Николай Русинов- Чеци не се е отървал от отговорност. Преводачът, който в началото се опита да се скрие в чужбина, е дал противоречиви показания, което не го изважда от списъка със заподозрените. Арестуваният Пламен Трифонов, от друга страна, все още не може категорично да бъде обвинен, защото не са събрани достатъчно доказателства . Поради тази причина скитникът беше освободен.

През следващите няколко месеца криминалистите ще продължат да търсят още улики. Едва тогава ще бъде повдигнато обвинение срещу някого. Адвокатът на семейство Кръстеви е категоричен, че престъплението е от сексуален характер. „Обикновено жертвата и убиецът се познават или се движат в обща среда. В случаят обаче има и допълнителни обстоятелства – мястото, времето на убийството.

Делото по всяка вероятност ще влезе в съда чак след година, според адвокат Грозев.
Семейството на Яна за убийството на детето им. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.