Азис в порно с манекенка ! Виж скандалните снимки!

azis1Скандални снимки на най- ексцентричния български певец Азис разкриват нещо, което се подозира отдавна – най- вероятно той само играе ролята на гей. Чалга звездата бе заснет да се въргаля чисто гол в легло с предизвикателна мадама. Фолкидолът се натиска с русокоса красавица без дрехи, както майка го е родила. Двамата са хванати в крачка, докато си почиват на морето.

Пикантните фотоси са направени от турист в Слънчев бряг миналия уикенд. Човекът бил настанен в апартамент в срещуположния корпус от този на Василка и останал потресен, когато видял с очите си, че вместо с мъже, Азис се прибира със знойна хубавица.

Интимната приятелка на Азис е 19- годишната моделка Галя Димитрова. Красавицата

Азис с бившия си любовник Коце Ламята
Азис с бившия си любовник Коце Ламята

 тази година е спечелила короната „Мис Стара Загора” в родния си град. Скоро пък й предстои да се пробва в поредното издание „Мис плеймейт”. Според запознати Галя е със сериозни шансове и там да грабне титлата. Момичето има големи мераци да наследи короната на Николета Лозанова, защото въпросният конкурс е инкубатор за силиконови красавици, които мигновено се превръщат в звезди и си намират добри спонсори.

За последното Галя вече се е погрижила. Амбициозната девойка е първата жена, която може да се похвали, че е спала с Азис. Нещо повече – фолкзвездата е прекарал цели три дни с блондинката.

Двамата пристигнали в Слънчев бряг още миналия петък, като пътували с мерцедеса на

Горещата блондинка Галя е новата тръпка на Азис
Горещата блондинка Галя е новата тръпка на Азис

певеца. После се настанили в обща стая, а девойката дори не се смутила, подавайки паспорта си на рецепцията, да я запишат заедно с чалга звездата. Учудването на персонала никак не е странно, защото от години Азис лансира имидж на хомосексуалист. Първо се „ожени” за приятеля си Ники Китаеца, после имаше страстни романси с още двама мъже – Коце Ламята и Денислав Дюнера. Изглежда обаче певецът е приключил с увлеченията си по мъжките мускули.

Още първата нощ в луксозния хотел се носели страстните стенания на младата блондинка. Баби германки, настанени в съседна стая, дори подали оплакване на рецепцията срещу невъобразимите шумове, които се разнасяли.

Според свидетели на романтичната ваканция Азис се държал като истински мъж и не показал неопитност в горещите сцени с красавицата. Рекордно вталеният певец се радвал искрено на съвършените форми на компаньонката си и двамата цял ден се разхождали голи из стаята. Двойката цели три дни ходили на плаж, по ресторанти и дискотеки и дори направили шопинг в моловете на Слънчев бряг.

Според очевидци Азис бил видимо щастлив в компанията на миската и не се срамувал да демонстрира интимните си отношения с нея. Остава загадка обаче дали връзката им е сериозна и как точно е станала свалката помежду им.

ВИЖ СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ:

azo

azo1

azo2

От години в чалга средите се шушука, че Азис не е гей. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.