Митьо Очите си хвана ново гадже – с видео

Митьо Очите
Митьо Очите

С ново гадже се е уредил Димитър Желязков – Митьо Очите за краткото време докато беше на свобода преди да влезе в затвора за доизлежаване на присъдата си. Това признава новата му избраница – бившата манекенка Деси, която е публикувала свои и на Митьо Очите снимки в профила си във Фейсбук.
На една от фотографиите Митьо Очите стои на стол и гледа отегчено. Очевидно се намира в съдебна зала, но това очевидно не притеснява новата му любов, която коментира: „Не е ли сладък?!“.
Според нея приятелят й бил добър човек, макар че бившата на боса – Антигона, често посещаваше спешни кабинети по нощите след спорове с него.
Според приятели на Митьо Очите в момента той наистина бил силно влюбен в Деси. Тя пък постоянно пътувала до Бургас за да го димитър желязковвижда.
Бившата манекенка работи в Слънчев бряг като мениджър на хотел и живее доста охолно. Някои дори допускат, че след като Митьо Очите излезе от затвора, двамата може и да минат под венчило.
Твърди се, че повторният престой на гангстера зад решетките силно го е изнервил. Разтоварвал се единствено във фитнеса и вече приличал на Шварценегер.
Жителите на Несебър пък отсега се молят новата любов да го облагороди, защото не им се мисли какво ще стане когато при тях се завърне предишният Митьо Очите.

Виж Митьо Очите в акция! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Glupavata Desislava Sevova sama izmisli novinata i se obadi v saita. Sega na stenata si publikuvala linka kam statiqta. Desislavke mnogo si glupava. Mitio e sednal i te 4aka tebe. takiva kato tebe pod pat i nad pat. Skoro kato izleze i kato te vidi kakav o4chi mozak si, 6te ti tegi mainite!!
    iska ti se da si izvestna mutresa ama nqma da stane, iska se akal v glavata i pove4e s****i.

    • veche i vav varna e nai golqmata kurva i nqma takava gadna i tapa jena .za pari e gotova na vsichko ,pravi se na manikenka , kato sestra si no kolkoto i da se snima gola na nichto ne prilicha …

  2. пълни глупости тази си прави яко реклама на гърба на другите и не е нито мениджър нито Митьо ще остави децата и семейството си заради боклук като нея.Как може да се пишат такива тъпотии нямам думи.

  3. Тази е болен мозък бива ли такова нещо чак пък да се сгодяват, най- много да е спал с нея да се е позабавлявал и горкото момиче вече влюбена загубена и веднага почнала да се хвали…..алооо девойката да се събуди малко че става смешна.И определено не е мениджърка

  4. Parcal gnusen dolen nikoga nqma da e tvoi takiva kurvolqci kato teb sa navsqkude pi6e si komentari ot neino ime da se za6titava kolko si sme6na ku4e dolno znaem te kakva si hem gnusna hem mirizliva,prili4a6 na 6trausa do teb daje i toi e po krasiv,i tolkova si prosta 4e nqma na kude osven da te izpolzva i da te e*be za drugo ne stava6

  5. abe silviike..kakva e taz zloba be…ako vaprosnoto momi4e Desislava e takava kakvato q opisva6, az ne mislq 4e ti si ne6to po razli4no ot neq…vsi4ki ste na edno deredje…no pone badi sdarjana i ne pokazvai selskiq si mantalitet…i 6tom toz proslovut Mitio e izbral neq qvno ne e parcal,mindil, 6traus i t.n.,kakto pi6e6…ami sas sigurnost e ne6to pove4e ot teb, ina4e nqma6e da se tra6ka6 i da vie6 tuka kato nqkoq me4ka

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.