Симеон Миланов: ЕС определи Пеевски като „стратегическият партньор на България със Запада“ – Заслужихте си го, българи!

Това ви обяснява всичко. Мисля, че и най-промитите мозъци или най-големите наивници вече трябва да разбират, че ЕС и НАТО не са тук, за да ни правят добро, нито пък ги интересува корупцията в България. За тях е важна българската територия и остатъчното пушечно месо (след като с целенасочени политики и влияние, взеха 2.5 милиона души кръвен данък от България, които да им аргатуват). Искам всеки българин да си го повтори ясно това: Пеевски е лицето на българския евроатлантизъм. Делян Пеевски е това, което ЕС и НАТО искат за България! Ако не ви се вярва – вижте това на снимката:

КТБ? Няма значение. Булгартабак?! – толкова по-добре за западните производители на цигари! Това е класическият принцип на колониализма. Туземните елити се купуват, дава им се картбланш да дерибействат, а в замяна те подчиняват страната и племето си на белия сахиб с бомбето и фрака.

Това е евроатлантическото бъдеще на България:

– Без атомна енергетика и ТЕЦ-ове, но с перки.

– Без стабилна и отговорна държавност, но с Пеевски за вожд.

– Без православно християнство, но с джендърна индоктринация на децата.

– Без някогашната 150 хилядна армия, въоръжена до зъби, но с американски безплатни бази.

– Без българи, ако може, но с мигранти от Азия и Африка.

– Без лекари, детска болница и здравеопазване, но със скъпи частни клиники за купения елит.

Съжалявам, това си избрахте, когато като овце се радвахте 2007 г. Тогава тинейджърският ми мозък наивно се чудеше защо всички се радват, че други ще ни управляват. Е, сега разбирам. Излъгаха ви, обещавайки огризките от господарската трапеза, братя и сестри българи. Но и това няма да ви дадат. Само Пеевски и трансджендъри е всичко, което ще получите!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. ДПС Шопара – баш Началник :
    За тези 9 месеца успяхме да направим най-важното – да върнем властта в парламента, да направим промените в Конституцията, да утвърдим евроатлантическата позиция на България и да се включим активно в помощта за Украйна.

  2. Напълно си го заслужихме!
    Щото сме мишоци.
    Ако България попадне в ръцете на шопара- и свещи да палим няма да ни помогнат!
    По бели гащи- без армия, без граници, без военно оборудване!
    Молете се за Русия!
    Безродно страхливо племе, продало се на Мамона!
    Предало собствената си кръв и плът- русите!
    Не се ли договори Русия за нас-приключени сме!
    Аман от биещи се в гърдите българофили- по гол г@з!

  3. Скандално- защо нямате нито една публикация за “Величие”- каквато и да е.
    Или и вие облажихте предизборно от гущерчетата на дедо чворош?

    • Имаме публикации, в които в личен и в човешки план сме подкрепили Ивелин Михайлов. Обяснили сме, че не е измамник, а родолюбец и идеалист. Но няма как да подкрепим партия Величие заради пълният й идеологически тюрлю-гювеч. Най-малкото защото самият Ивелин Михайлов неведнъж е казвал, че е ЗА оставането на България в ЕС и НАТО.

      • Тя таз Мина подкрепя ГЕРБ и ДПС , хлопа и яко дъската …
        Плюе по Възраждане без никакви доказателства и после се чуди що тъй станало.

      • Анонимен- лъжесвидетелстваш против мен. Съответно ще отговаряш- когато умреш и те посрещнат демоните. Има едни снимки- на едни подобни на теб- в момента на смъртта им. Грозни са- при вида на демоните, физиономиите им са страшни, смразени от идващите да ги посрещнат демони. Дори насила не могат да им затворят устите от идващия ужас!
        Има и едни други снимки- на едни монаси, служещи на оня. Запечатани са- за такива като теб. За да си знаете. Няма да ги откриеш.
        Аз, обаче, ги видях.
        Скоро ще разбереш:)

      • Сърдечно Ви благодаря за отговора.
        Моля, все пак имайте предвид, че ситуацията, в която се намираме, предполага доста по-визионерско мислене и понякога- техники от книгите на Сун Дзъ и Миямото Мусаши.
        И най- вече- понякога нещата не опират до разума, а до вътрешно усещане.
        Благодаря Ви за отговора!

  4. Трудно, не разбрах за моя роля в дс, нямам, не съм членувал в там. А народа си да хулиш е неинтелегентно, себе си охрачващ

    • Айдая-пише се “неинтелигентно”.
      Тролче:)
      Не ви обучи тоя Костя поне български да говорите.
      За “белото” и хонорара ти нема да питам-изкарах ти 200 евро, аре бегай.
      Цела България разбра колко ви плащат на коментар, колко ви плащат на отговор, как си правите скриййншотове на коментарите, отговорите им и ги пращате на шефовете си.
      Аре бегай с юрото! Халал да ти е!

  5. Народ в оцеляване в трийсет години няма да покаже най доброто от себе си, е печалната насмешка на реалноста ни, а представен ли е народът в демокрацията ни. Парламентарната, партийна по скоро, демокрация възниква при отслабената власт на монарха тогава с търсенето на консенсус между икономическите групи интереси. На празните приказки им дойде края

  6. Не е само Пеевски стратегическият слуга на Запада, в частност на Щатите.Той се изявява агресивно от както го определиха като феномен,при говеждото мълчание на публиката.Най-изявената доказана подлога е наш Бойко, както и неговите съратници т.н.евроатлантически едномисленици от ПП, ИТН и ДПС. Медиите ни преливат от слугинажен възторг.Как така ще забраним джендър пропагандата у нас, как ще освелтлим цялата продажна НПО агентура, захранвана не с рубли, а с долари.Ние оставаме верни на робското си самочувствие до пълното ни претопяване.Продължаваме да подаряваме „излишните“ си оръжия на Украина за да се избиват руснаци, защото така нареждат нашите английски БРАТЯ, тези бе дето бяха колонизирали света до преди ВСВ.Не съм англофоб,не мога да мразя хищниците, това си им е природа, мисля само за нашето оцеляване.

  7. Вижте какво пише в Свободната Европа, и не само там, а навсякъде . „ПП-ДБ, Пеевски и ГЕРБ отхвърлиха проектозакона за „чуждестранните агенти“ на „Възраждане“ Никъде у нас не се цитират независими западни источници, но Дойче веле, Уикенд и Свободна европа са дежурни.“L’Arabie saoudite accélère le déclin du pétrodollar en faisant la promotion du pétroyuan“ Съвсем скоро светът ще се промени за да докаже в каква степен нашите политици са ТЪПИ И ПРОДАЖНИ И ПАК ОТНОВО И ОТНОВО ФАКТУРАТА НА ВСИЧКИ БЕЗОБРАЗИЯ ЩЕ СЕ ПЛАЩА ОТ „МЪДРИЯ“ БЪЛГАРСКИ НАРОД.Евроатлантическите ценности преливат ежедневно на трапезата ни, нови увеличения на тока, на водата, на данъците, наздраве бе.

  8. “Затова казвам: Всеки гняв и хула ще се прости на човеците. Но хула против Духа няма да се прости на човеците;”
    Матей 12:31

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.