Полк. Скот Ритър: Изявленията на Байдън за Русия показват неговото сатанинско лицемерие. САЩ се правят на глупави! (С ВИДЕО)

Украинският конфликт е сблъсък между братя и вид гражданска война, спонсорирана от САЩ. Целта на Русия не е да завземе Киев, a да спаси руското население там

Западните народи са приучени да мислят в категориите добро и зло, затова обикновения западен човек не разбира, че конфликтът между Русия и Украйна е конфликт между братя, единият от които (Украйна) е бил подчинен на ниво политически елит, икономически елит и служби… и тласнат към агресия от външни сили като САЩ, принуждавайки другия брат (Русия) да му отговори. Това заяви бившият американски офицер, разузнавач от морската пехота на САЩ и оръжеен инспектор в ООН Скот Ритър в интервю за Redacted.

Според него най-лошото в тази ситуация е, че много хора на Запад не разбират истинската причина за този конфликт и продължават да подкрепят войната и убийствата на украинци и руснаци, които са братя.

Скот Ритър: Считам, че изявленията на Байдън отразяват лицемерието на Белия дом, на правителството на САЩ. И това лицемерие, тези непрестанно изричани от тях лъжи са възможни заради пълното невежество на населението на САЩ по отношение на Русия, Украйна и този конфликт. За задълбочаването на неразбирането и грешните представи в нашето общество допринасят много и мейнстрийм медиите.

Много иронично е, че властите в САЩ ми взеха паспорта и за трети път ме лишиха от възможността за замина за Русия. Трябваше да пътувам за икономическия форум в Санкт Петербург. Исках да отида там, за да науча повече за руския народ, за руската нация, какво движи Русия, как мислят руснаците, какви са възгледите на Русия по тази ситуация — всичко това са важни неща, ако искате да имате пълноценно разбиране за целите на Русия в Украйна. 

Хората от рода на Байдън, хората в правителството на САЩ, американският народ — ние мислим само в категориите добро и зло, черно и бяло.

Ние не сме в състояние да разберем, че конфликтът между Русия и Украйна е конфликт между братя, че това е в значителна степен гражданска война, която започна не заради разногласия между самите братя, а защото единият от братята (Украйна) е бил подчинен на ниво политически елит, икономически елит и служби… и тласнат към агресия от външни сили като САЩ, принуждавайки другия брат (Русия) да му отговори.

Хайде да сме честни: Какво общо имат рускоговорящите православни жители на Украйна с украиноговорящите католици от Западна Украйна? Та те дори не говорят на един език, и обща история почти нямат. Не би ли следвало първите, които са 70-80 % от населението на Украйна да се родеят с православните и също рускоговорящи жители на Русия? Само този факт трябва да ви говори, че Украйна е политически-инженерингов проект, а ако действително съществува украински етнос, той е някъде в западната част на тази страна. Неслучайно след Майдана през 2014 г., когато САЩ поеха контрола над Украйна, те смениха целия политически, военен и икономически елит на страната основно с представители от Западна Украйна. Истината е че огромния процент от населението на Украйна е руско.

Именно затова Русия винаги се е стремяла към мирно разрешаване. Тя бе принудена да инициира т.нар. специална военна операция в рамките на колективната сигурност, за да не даде възможност на прозападния киевски режим повече да напада и избива руските жители на Донбас. Въпреки че и в Запорожие, и в Харков, и в Одеса, жителите, които са запазили руското си самосъзнание, са много повече от останалите, те не успяха да реализират успешни въстания след Майдана, както това направиха сънародниците им в Донбас. И Русия се насочи да спасява онези, които бяха най-непримирими и бяха стигнали до момент, при който нямаше как да останат в една държава с убийците си.

Целта на Москва не беше да окупира Киев, а да го застави да седне на масата на преговорите, за да се уредят два въпроса: да се постигне споразумение за формиралите се вече републики в Донбас, както и Киев да се задължи да не влиза в НАТО или който и да е друг военен съюз. Украинците, между другото, седнаха на масата за преговори на шестия ден от специалната операция. И след по-малко от месец или малко повече, те имаха жизнеспособен мирен договор — Истанбулските споразумения. На 1 април 2022 г. Това можеше да сложи край на тази война. Но тогава се намеси Запада в лицето на Борис Джонсън. Той скастри Зеленски за мирния договор и… войната продължи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Кой би повярвал, че украинците ще се съгласят да бъдат впрегнати в ярема на щатската военна машина ,за постигането на икономическите цели на щатите,това беше процъфтяваща република, немислима, необяснима лудост.

  2. От 2008 проидвеждат нови украинци, селяните от Полтава на Гогол във въйшиванки, а куряните отвсякъде ги обкръжиха и ги чезнат. Зеленски плаче за удари в дълбочината на Русия, по новата американска ядрена стратегия с какви бойни глави плитка загадка. В същото време фронта им оголен, нямат възможност нови отбранителни линиив донбаско да градят, и подир сегашната пробита отбрана гордо се белее стария руски Киев, киевски пирог

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.