Дъглас Макгрегър: Зеленски е готов да избяга от Украйна, уредил е банковите си сметки и имотите

Ръководителят на киевския режим Владимир Зеленски е подготвил всичко необходимо, за да напусне Украйна в момента, в който украинската бъде пречупена в Донбас и руската армия се насочи към Киев. Това каза бившият съветник на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала Daniel Davis / Deep Dive. пред водещия Даниел Дейвис – полковник в оставка от армията на САЩ.

„Знаем, че Зеленски е стегнал куфарите си, прехвърлил е милиардите си в банкови сметки в страни като Кипър, Албания и Швейцария, купил е имоти в Италия, има апартамент тук във Флорида, близо до Орландо. Той е готов да избяга във всеки един момент“, каза още Макгрегър.

Макгрегър подчерта, че веднага щом руските въоръжени сили преминат Донбас и се насочат към столицата Киев, Зеленски ще напусне Украйна със самолет. Зеленски е убеден, че нещата ще му се случат успешно – по „афганистанския сценарий“.

Бившият съветник на Пентагона обаче не изключва възможността украинските въоръжени сили или специалната служба СБУ да арестуват или убият Зеленски преди фронта в Донбас да е рухнал.

Мисля, че трябва да имаме предвид две неща. Първо, противно на това, което казва г-н Зеленски, публично или тайно, ние знаем, че багажът му е опакован. Той е прехвърлил милиардите си в банкови сметки в места като Кипър, Албания и Швейцария. Купил е имоти в Италия. Има жилище тук, във Флорида. Недалеч от мястото, където се намирам, в Орландо.

Готов е да замине. И веднага щом руснаците пречупят ВСУ в Донбас и се втурнат към Киев (няма да има вече нито кой, нито къде да ги спре), а той ще се отправи към самолета и вероятно ще го натовари с останалите пари в кеш. Точно както направи проамериканската местна креатура в Афганистан, когато армията ни се оттегли и настъпиха талибаните.

Някои от вашите зрители ще си спомнят, че хората от корумпираното проамериканско правителство напуснаха Афганистан с коли, натоварени с пари и всякакви други ценности – с всичко, което бяха заграбили. Мисля, че ще видим много подобно нещо, когато дойде времето и на г-н Зеленски.

Това, разбира се, ще се случи ако украинците и хората от армията, които все повече се отвращават от него, противно на това, което ни казват в мейнстрийм медиите, не го отстранят преди това. Нещо, което мисля, че е реална възможност. Всъщност може да се окаже, че именно украинските войници, които плащат ужасна цена в тази война или офицери от СБУ в крайна сметка може да го ликвидират.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Източник: „X“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.