ДОКОГА ТАЯ САТАНИНСКА ОРГИЯ?

Хазарската мафия в Украйна и ултрационисткият режим в Израел продължават да проливат кръвта на малоруския и палестинския народ и да продават малоруски и палестински човешки органи на сергията. Въпреки абсолютната си политическа и морална нелегитимност, двамата колеги-садисти – зловещият палячо Зеленски, който трябваше да се пръждоса от властта още на 20 май и навъсеният човекомразец Нетаняху, от когото недоволният народ на Израел иска предсрочни избори – продължават геноцида, разпореден от дълбоката държава над християнството, славянството, бялата раса и древния народ на Ханаан. Едва ли остана дебил на земята – с изключение на платената „евроатлантическа“ сган ( така и не разбрах какви са интересите на България в района на Атлантика ), който да вярва, че стремежът на зеления клоун е мир в Украйна, а на Нетаняху – връщане на заложниците по домовете им. Не, целта е унищожение на човешки животи, хаос и смърт в света.

Докога ще продължава тая оргия, изложена с циничен присмех, пред очите на цялото човечество?

Ясно е докога – до Второто пришествие на Христа и Страшния съд над душите.

Но колкото повече затваряме очи пред демонската касапница, толкова по-сигурно ще ни погълне преизподнята – нас, безмълвните наблюдатели.

Отдавна вече са задушени всички източници, чрез които се промъкваше по някоя молекула информация за демоничното изтребление на палестинския народ от страна на режима на Нетаняху. Оня ден „Американският Конгрес“, а иначе казано – сбирщината на слугите на дд – гласува забрана да се обявява броя на избитите деца, жени и мъже в Газа. 

Чувате ли, хора? Бе гласувана забрана на истината! Бе инкриминирана човечността!

Това означава, че два милиона и половина жители на Газа подлежат на „законно избиване“ от зверовете, управляващи Израел и САЩ.

Питам ви, българи! Поне сещате ли се за тях – за десетките хиляди, стотиците хиляди и милионите мъченици? Виждате ли очите им в мислите си? Спите ли спокойно? Храните ли се с апетит? Чифтосвате ли се с мерак – все едно, че тях никога не ги е имало?

Български евреи, защо не показахте, че евреин не е равно на ционист? Защо нито един от вас не вдигна глас в защита на невинните цивилни палестински жертви, въпреки че сънародниците ви в Израел, Америка и Европа излязоха на протести срещу това чудовищно изтребление, от което пропищя вселената?

Ние сме неми и глухи. И затова злото ни готви тройна порция – „от същото“.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

15 коментара

  1. редно е да се спомене, че престъпниците, които ръкдоводят запада са масоните, които са слуги на дявола.. и това обяснява много от злините, които вършат

      • Не знам всичко, цял живот съм ученик и всеки ден научавам нещо ново, колко съм глупав и се надявам с Божията воля да стана по-малко глупав и малко по-мъдър. Може би ДД и масоните са едно и също. Но не знам какво стои зад абревиатурата „ДД“.

  2. Да чакаш решение на въпросите с евреите, когато се върне главният евреин, безценно! Съдът е страшен, ако сам си вършил страшни работи и очакваш наказание, а инак е отчет за протичане на нивото. Най-интересното е обаче, че чисто зло няма, злото е като сянката и тъмнината, място където нещо пречи на светлината да достигне, а животът е обучение, една от частиците, които събираш, за да бъдеш бог, пълното знание и съвършенство.

    • Мислех да не отговарям на това писание, но съзнавам, че на тази заблуда трябва веднъж завинаги да се сложи край. Христос, нашият Бог, в човешката си проява при Първото пришествие, е палестинец, ханаанец по народност. Цялото ти изказване е пълно с неуважение към Него. Не знам как се обявяваш за православен и родолюбец, след като не си християнин. Не те съдя, а ти пожелавам добре да помислиш върху това.

      • Библията и тя ли е ханаанска? Как можеш да вярваш на една еврейска приказка, а на това, което сега ти разказват, не? Не знам, кой ви е бог, но БОГ е един и всички носим по нещо от Него. Вързвайки се за определена религия и догмите ѝ, обявяваме всички останали за „неверници“. Нищо в тази посока не е организирано така, както ни разказват религиите, най-малкото, защото информацията в тях, не е достигнала в оригинал, а в несъвпадащи едно с друго твърдения, записани дълго след като и последният жив свидетел, се е споминал и не е могъл да разкаже своята версия.

  3. Защото нашите евреи тук също са хазари-ционисти и затова не вият като линейки. Г-жо Върбанова, и ние тук си имаме цяла плеяда паразити-кърлежи от известните хазари-ционисти-сатанисти, които и тук управляваха и опустушиха и разрушиха като марокански скакалци България. България също се управлява от хазарите-евреи-сатанисти от 140 г. Копелето Зеленски се е пръкнало на този свят благодарение на другото похотливо копеле-Сорос. А този в момента Нетаняхо е незнайно кой брой номер по-ред клонинг се явява. Ако и ние българите не се обединим като наРОД и не се събудим от будната кома, и ако си дремем така сладко-сладко, тези изчадия сатанински ще ни завладеят, изгонят и избият.
    Тази измет от дегенерати нас ни наричат-Гои. Тези мекерета пишат на финикийски-ханански език, а не на иврит, както те твърдят.

  4. И на мен ми е интересно защо българските евреи не надигат вой срещу кръвожадното правителство на сатаниста Нетаняху! Същият седи зад убийствата на Рабин и Арафат, за да няма мир между двата народа!!!

  5. Люде, в момента има нова статия в сайта“Тракийски свят“ , „Евреи, навсякъде евреи, на всеки километър от тук до края на светът“. Ще видите и прочетете кои са българските хазари-ционисти и мекерета, които управляваха България. Който не знае кои са, може да надзърне в статията,за да види кои са тези ционистки хубавци и хубавици.

  6. Ха, та те „шалом“ тука се обявиха в подкрепа на израел и нетаняху! Най-вероятно пращат и помощи…

  7. Милена, Вие имате истинско, живо, туптящо сърце, други носят камъни всместо сърца. Поставиха ли се на мястото на тези клети страдалци, защо съвестта им позволява за други това, на което те никога не биха искали да бъдат подложени? А кой им гарантира, че няма, по една или друга причина? И тогава светът арогантно и мързеливо ще мълчи за страданията им, както те сега мълчат за случващото се…Къде са огромните протести пред посолствата и предавания/статии в “големите“ средства за осведомяване, че всяка изгубена човешка душа в името на печалбите на “изключителните“ е неприемливо и осъдително?

    • Благодаря Ви, скъпи Мира и Вася! Да,нищожествата, които днес олицетворяват българската държава, са съучастници в геноцидите и над украинския, и над палестинския народ. Но ние трябва да направим това, което можем да направим. Трябва да разобличаваме и клеймим убийците. Всеки ден, на всяка крачка.

  8. Поздравления, Милена
    Пасивността съучастие. Нетаняну и Зеленски са кървави сатрапи.Глобалната манипулация нама да скрие зверския им геноцид.За жалост наши политици са съучастници и в двата геноцида! Вие продължавайте да сте звучаща истина!

  9. Благодаря Ви, скъпи Мира и Вася! Да,нищожествата, които днес олицетворяват българската държава, са съучастници в геноцидите и над украинския, и над палестинския народ. Но ние трябва да направим това, което можем да направим. Трябва да разобличаваме и клеймим убийците. Всеки ден, на всяка крачка.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.