Лют скандал! Костадинов изхвърли Кирил Петков от стаята на „Възраждане“ в НС! Вижте коментара на Костадинов във ВИДЕОТО:

Петков влезе в стаята на „Възраждане“ след като депутати от групата саботираха изявление на Явор Божанков от трибуната в НС

Влязох в стаята им, за да им кажа ясно, че независимо колко невъзпитани и просташки са техните маниери, аз искам да ги уведомя, че това, което правят, е противоконституционно. Влязох в тяхната стая, за да им дам възможност да си поправят грешката. С тези хора не може да има разговор, заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков, предаде БГНЕС.

Той влезе в стаята на „Възраждане“ след като депутати от групата саботираха изявление на Явор Божанков от трибуната в НС.

“Тези хора са позор за човешкия род. Петков влезе в стаята ни, казах му да излезе, защото водим лични разговори, той отговори, че няма да излезе. Какво можех да направя”, това заяви от своя страна Костадин Костадинов.

Ние няма да подкрепяме нито една кандидатура за председатели на комисии, затова и въобще не гласувахме при избора на Пеевски. Това правителство е делегитимирано”, коментира още Костадинов.

А председателят на Народното събрание Росен Желязков наложи порицание на народните представители Георги Георгиев, Деян Николов, Емил Янков, Стоян Таслаков, Славчо Крумов и Костадин Костадинов за нарушаване на реда в залата, предаде.

Преди това заседанието беше прекъснато заради напрежение в пленарната зала, след като депутати от „Възраждане“ се опитаха да възпрепятстват Явор Божанков от „Продължаваме Промяната-Демократична България“ да говори от трибуната. След подновяване на заседанието Божанков отново опита да обоснове своя вот по гласуваното по-рано проекторешение за избор на Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси. Депутати от „Възраждане“ пак наобиколиха трибуната на парламента.

Уважаеми колеги от „Възраждане“, това, което правите, е противоконституционно, обърна се Росен Желязков към тях. Думата само аз мога да я давам и само аз мога да я отнемам, посочи той.

След като депутатите от „Възраждане“ начело със своя председател не се съобразиха с думите му, Желязков отстрани Костадин Костадинов от заседанието. Заради напрежение в залата, председателят на парламента обяви, че закрива днешното заседание.

Припомняме, че миналата седмица възникна напрежение в пленарната зала след като от трибуната Явор Божанков обиди Костадин Костадинов, наричайки го „мека китка“. Получи се спречкване, при което Божанков наплю депутата от „Възраждане“ Цончо Ганев  Тогава Костадин Костадинов обяви, че оттук-нататък в момента, в който Явор Божанков или Манол Пейков станат и излязат да говорят от трибуната, “ ще ги сваляме веднага“.

Виж коментара на Костадин Костадинов по случая с нахлуването на Кирил Петков в стаята на „Възраждане“!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/FfOAEJnypJA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Лют скандал, шок, ужас, гръм и мълнии ……..
    Някакъв си дрогиран луд канадски циганин, влиза в някаква си стая и с подобни глупости се отвлича вниманието на туземците в някаква си колония.

    • А от другата страна не дават на депутата от ПП (Прости П***и) да се изкаже и така трупат актив в очите на слепите – какви смели борци са Възраждане и как се борят за България като обявяват правителството за делегитимно. А войната иде.

      • Чрез войни най-бързо се прочиства дадена територия, все пак.

        В съвременна България очевидно опитите да преборим несправедливостта чрез невежеството продължават!

      • Ясно е, че чрез войни и епидемии най-бързо се прочистват територии. Чрез големи природни катаклизми също. Но нали уж имаме някаква партия, която уж се бори за България и я иска свободна и независима.Това последното не ми е ясно как може да бъде постигнато, чист популизъм си е, но поне нещо реално срещу това правителство да правят.А то само театрални представления – този ги разгромява с приказки, оня ги разбива. А войната хлопа на вратите ни и именно това правителство е готово да ѝ отвори, даже преди да е похлопала.

      • Ами тогава,ако те нарека и теб ,,мека китка“ или ,,късопишков“,ти как би реагирал?

      • Хм, тук нали имаше един виден възрожденец член на нещото, клел се в нещо. Да ти обясни той, щот мен нещо не ме влече вече да защитавам левите идеи без да съм ляв, да защитавам възрожденци без да съм член ……
        Просто си казвам мнението за разни въпросчета, които би трябвало всеки българин да вълнува, без да търся слава, пари или други изгоди.
        Както вече написах, невежите се борят за справедливост, без дори да са наясно как.
        Тъй като тази същата рая се смята за много умна, веща и знаеща си загубихме родината и сега ми остава просто да седя и да гледам коч-сеира, който следва.

      • Знам го аз този възрожденец с инициали СС, който ми казва направете вие барикади, пък ние ще застанем зад гърба ви.Само не ми е ясно защо когато става въпрос за влизане в парламента искат да са на първа линия, тогава не искат ничий гръб да е пред тях, а за напечена ситуация търсят да се скрият зад нечий гръб.Сега е момента да покажат Възраждане могат ли нещо реално, практически, да правят или могат да правят само гръмки приказки.Ако видя реални, полезни за страната и народа действия, на следващите избори излизам от бърлогата и след 20 годишна пауза гласувам за тях. Съмнявам се,обаче,че ще ми се наложи да си наруша отшелничеството.

  2. България е поискала въздушното ни пространство да се охранява от Военновъздушните сили на Гърция.
    Страната ни е подала искане чрез НАТО за тримесечно наблюдение на българското въздушно пространство в рамките на мисията на НАТО Air Policing.
    ––––––––-
    Време е турция да си влезе в ролята и да се опазва територията и раята.

  3. Цял ден си чешете езиците и си барате гъзовете …
    Все ги разбирате нещата …

    • Ти като толкова ги разбираш бай Иване, какво направи за 33 г. наглосаксонско робство?
      И ние знаем на какво сте способни вие знаещите и какво си барате.
      Аман от раята хейтрска, дето все е недоволна да чуе чуждото мнение, докато и избиват народа и подаряват на други народи родината!

  4. Господа и другари, милеещи за родината, ЛОЗЕТО ИСКА МОТИКА НЕ МОЛИТВА!!!Иначе кучетата си лаят, керванът си върви!!!

  5. „Възраждане“ допуснаха Пеевски да бъде член в комисията за конституционни промени.Това направиха с негласуването си и позволиха моделът на злото да бъде избран. Както каза оня пендел Митов – „Възраждане“ са причината свинята да бъде избран. А Руди гела подтикна интригата с изявление, че „Възраждане“ никога не са скачали на дпс и посява съмнение за бъдещите им изяви и евентуално техните зависимости от дпс.

  6. Действително – ако „Възраждане“ бяха гласували против или се бяха въздържали, Пеевски нямаше да стане член на комисията. Впоследствие лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира в кулоарите, че те няма да участват в гласуванията за комисиите като цяло, както и че не очаква те да получат председатели на комисия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.