Костадинов: Гласувах за възраждането на България като свободна и независима държава (С ВИДЕО)

„Гласувах за възраждането на България като свободна и независима държава”. Това заяви лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, след като упражни правото си на глас във Варна.

На въпрос очаква ли след вота да има кабинет той беше категоричен, че всичко е в ръцете на българските граждани. „Призовавам ги да излязат и да гласуват, защото тогава няма как друг да решава вместо тях”, каза Костадинов.

Повече гледайте във видеото:

https://youtu.be/NsawFwE29wg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. За сега това е най-мъдрият политик,юрист,историк,с голяма обща култура,бърза мисъл и ораторски качества и най-важното патриот.Може ли да има някакъв шанс такъв политик в една колония, ако стадото не му даде подкрепа, то тича подир такива илетрати като Борисов,Кирчовци,и всякакви „демократи“

  2. Целият медиен ресурс е впрегнат да обслужва американските интереси, а българинът трудно се замисля. Дали ще стигнем, ентусиастите или корабът все пак ще потъне?

    • То, корабът няма да потъне, колкото и да го искат сатанистите, но определено силно ще редуцират българския народ. Дано поне оцелеят по-умните, които вярват в България.

  3. Г-Н КОСТАДИНОВ,ПОСЛЕДНИЯТ ИМЕИЛ КОЙТО ВИ ПИСАХ ГО УНИЩОЖИХТЕ,ДАЛИ ВИЕ ИЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС ЗА МЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.
    В ТОЗИ ИМЕИЛ ВИ ПРИЗОВАВАХ В ДАТАТА НА СВИКВАНЕТО НА ПАРЛАМЕНТА ВИЕ И ВАШАТА ПАРЛ. ГРУПА ДА НЕ ВЛЕЗИТЕ И УЗАКОНИТЕ ПАРЛАМЕНТА НА ВОЙНАТА.БЛОКИРАХТЕ МИ ИМЕЙЛА,СПАМ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ ЗА ДЕ НЕ СЕ ЧЕТЕ.ПО ТОВА ЩЕ СЕ ПОЗНАЕ КОЛКО МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.
    ПОЖЕЛАВАМ ВИ 1ВО МЯСТО СЛЕД ФАЛХИВИТЕ ЗА МЕН ИЗБОРИ.

  4. Урните за гласуване са лесно достъпни за организаторите около тях, пускаш бюлетина и до там, ще бъде ли допуснат твоя глас в преброяването един господ знае. И още нещо, как медиите определят процентите на партиите, броенето започва ли преди затварянето на избирателните секции или това са спекулации и манипулиране??

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.