Костадинов: „Възраждане“ е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме

„Възраждане “ ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги досега, каза лидерът на партията Костадин Костадинов по БНТ.

„Целта ни е да спечелим тези избори. Към настоящия момент „Възраждане“ е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме“, каза Костадинов.

Теза данни, според него са от социологически проучвания.

Разбира се, че сте чели други данни, защото социологическите агенции, повечето у нас работят като социологически фирми и имат цел да подготвят общественото мнение за резултати, който някой предварително е написал някъде“, каза той и заяви, че същите тези социолози имат поръчка и винаги представят резултатите на „Възраждане“ два пъти по-малки, отколкото всъщност са.

Категоричен е, че формирането на голяма патриотична коалиция не е възможно, както предложи ВМРО, защото по думите му „ВМРО е част от престъпния бивш управленски режим на ГЕРБ“.

Хората, които претендират да са патриоти, не бива да бъдат обвързани с корупционни практики или с управления, които продават българските национални интереси, както го правят ВМРО. Те нямат нищо общо с патриотизма и няма как „Възраждане“ да участва в такава коалиция, защото към днешна дата самата тя се явява единствената българска национална организация, каза той.

По темата с „Газпром“ Костадинов заяви:

„Позицията на „Възраждане“ е позицията на всеки един нормален гражданин, че трябва да има газ, а газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят. Очевидно е, че българското правителство действаше в абсолютно чужд интерес, в интерес на САЩ. Направи се всичко възможно зависимостта от „Газпром“ да се превърне в зависимост към САЩ от производство на ток“, каза Костадинов.

Той каза още и че служебните правителства на Радев обслужват американския интерес.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Толкова си прав Коце, че повече не може. Ма те фарисейте осъдиха Христос и го качиха на кръста, та тебе ли ще пожалят. Как ще накараш един зомбиран тип да види истината, как ще накараш едно оядено прасе, да се откаже от копанката,едни образовани хорица да се откажат от доларовия поток, как ще накараш една жаба да отиде в бистрите речни води, мисия невъзможна. Много често давещите завличат тези, които се опитват да ги спасят. Правдата остава много често в главите на мислещите и на моралните.

  2. НАРОДЕ АКО И ТОЗИ ПЪТ НА ИЗБОРИТЕ НЕ ЗАСТАНЕШ ДО “ ВЪЗРАЖДАНЕ „САМ УБИВАШ БЪЛГАРИЯ

  3. Дано „Възраждане“ стане първа политическа сила. Местните еничари не ги броя, ама козяци ще им се „втричи сакъза“, по Захари Стоянов.

  4. Единствената надежда за подобрение в страната е партия „Възраждане“. За съжаление не съм оптимист и очаквам партиите марионетки на Сорос да са пак печеливши, избрани със сто процента машинно гласуване. Трябва поне да се броят хартиените бележки.Следва безпътица и нови избори и т.н.избори до дупка. Докато НПО-тата на Сорос не се изгонят от България, страната няма да тръгне напред.След изборите не ми се мисли дори какви нови задачки трябва да изпълнят тези партии марионетки.Например отдавна ни натискат и за приватизация на водите на България.

  5. По-добре куче в Англия, отколкото пенсионер в България. Месечните разходи за куче били 250евро, у нас след щедрата надбавка на пожарникаря еднокнижник има пенсии по 350-370 лева.Резултатите от последните напъни на Кирчо, Бойчето, че и на Боец и на останалите политически подлоги е, че вървим по абсолютно същия сценарии като украинците. Разликата е, че там имаше 45 милиона, у нас от 6 милиона, има 1милион турци, един цигани, 2 милиона болни и недъгави пенсионери. Остава само територията, която може да бъде поднесена на Турция в някаква сделка.

  6. Хубави неща говори КК.И като патриот и като намерения и като програма ако вземе властта. Определено ще кажа, че той вече е спечелил моя глас, но си мисля как спечели изборите дори и да е първа политическа сила когато всичко ще бъде срещу него. Всички други партийни лидери – до един обяздени от Козяк, всички медии и безброй журналя в тях, подобно на синджир с роби през турско покорно следват неотклонното влияние на същия Козяк. Тази пълзяща окупация която над 30 години се настанява като смъртоносна болест в страната през миналите 12 месеца почти успя да превърне народа в безволево стадо наплашено с измислена болест и раздута до истерии паника. Не стига това а вече ще ни докарат точно преди изборите и неприкрито окупационни, натовски войски начело с американски гвардейци от очуканата по Корея, Виетнам, Ирак и Афганистан парашутна дивизия. Сакън да не хрумне на някой кривнем от „линията“. Как ще стане тази изборна победа на КК при тези условия, по откровено манипулирани избори в честността на които никой не вярва? Това ще бъде чудо невиждано, но трябва да започнем да се борим за да съществува България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.