Зверство! Бежанци Заклаха 22- годишна Шведка!, работела като Доброволка в Лагера им

бежанци бият репортири
Тези дни бежанци биха и репортери, които искаха да заснемат филм да им помогнат

Младата шведка беше  заклана с нож от 15-годишен имигрант и почина от раните си!

Това се случи в център за настаняване на бежанци, където временно живеят момчета без родители от 14 до 16 години.  Полицаи, които огледали на местопрестъплението твърдят, че са видели  „кървава сцена”, която буквално ги е шокирала.

22-годишната жена, е работела като доброволка  в приюта в град Мьолндал. Тя се грижела за храната и удобствата на момчетата, помагала им и да учат езика. В момента на престъплението тя била сама в помещението, в което имало осем  непълнолетни имигранти. Момчето й направило неприлично предложение, тя го срязала и той обиден от отказа й я намушкал с нож. Убиецът е задържан, а полицията разпитва останалите с преводач.

Министър-председателят Стефан Льовен този път не се опита да прикрие  случилото се и го определи  като „ужасно престъпление”. Той даже отиде на посещение в центъра за настаняване няколко часа след кошмарното  убийство. След което заяви, че случаят е потресаващ и много жени в Швеция се страхуват да не станат обект на поредното престъпление.

Страната приемала деца и младежи, които идват сами да търсят убежище и нямало как да ги върнат. Правели всичко възможно да работят с тях, да им помогнат да се устроят. Но те не се поддавали лесно на възпитание и често избухвали и търсели някакви свои несъществуващи права. Тези права не се търсят с нож в ръка, категоричен е премиерът, който обаче не може да направи нищо, за да спре бежанската вълна и грозните изстъпления на пришълците.

Тя беше добро дете, нашето слънце, обичаше хората, вярваше в доброто и просто искаше да им помогне, ридаят почернените родители.

Според колежки на момичето, бежанците го нападнали, понеже имало червило, което за тях означавало, че е лека жена. Не можем да се оправим тук, живеем в страх и ужас. Студено е и устните ни се напукват от студа, затова слагаме червило. Може ли да има чак такива диваци, които да те убият, защото те смятат за проститутка, недоумяват те.

Само за една  година Швеция е приела над 150 000 бежанци. Скандинавската държава е много предпочитана от мигрантите, които пристигат тук всеки ден. Местното население обаче живее в страх, а след убийството, много жени се изпокриха по домовете си и не смеят да излязат, пишат местните медии.
 
https://youtu.be/uS8Gs1leGaI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.