Ново Жестоко Убийство! Двама братя Размазаха Главата на Ученик с Бокс! + КОМЕНТАР

Тодор убийство
Мигът на жестокото уийство

Поредното нелепо убийство разтърси България. Жертвата е 18-годишния Тодор Й. от Враца.

Младежът имал отскоро кола и преминавайки по улицата, натиснал клаксона. Там пък имало пешеходна пътека, по която с предимство, но размотавайки се по нея вървели двамата братя Иван и Десислав, съответно на 32 и 36 години.

Според свидетели, те се обърнали към Тодор и започнали да му крещят защо натиска клаксона, когато те са на пътеката и той трябва да спре. Той пък им отговорил, че като са на пътеката, трябва да преминат, а не да стоят на нея.   След размяната на реплики от двете страни, братята свалили момчето от колата и започнали да го налагат. Събрали се хора, развикали се да спрат, но единият брат- Десислав държал ръцете на момчето, а другият – Иван  го налагал в главата с…бокс.  

Тодор2
Докато двамата братя убиват Тодор, наоколо безразлично стоят зяпачи

След като младежът се свлякъл на земята, облян в кръв, Десислав се изплашил и хукнал да бяга, а Иван останал да се дуе край жертвата си, изчаквайки линейката. Главата на Тодор била разбита, в местната болница не могли да го спасят и след час той починал от масивен кръвоизлив в мозъка.

Иван бил арестуван, а след няколко часа Десислав се предал, тъй като бил обявен за общонационално издирване. Жертвата и убийците му не се познавали.

Тодор3
18-годишният Тодор от Враца намери смъртта си по нелеп начин

Поредният изблик на агресия просто беше отчетен от полицейската статистика.

Но възникват доста въпроси, на които не полицията, а обществото ни трябва да отговори. Жертвата бил спортист, млада надежда, натиснал клаксона, защото бързал. Да, но има пешеходна пътека… Братята пресичали и много се обидили от бибиткането и подканването да се разкарат от уличното платно. Дотук както и да е – случва се.

После нещата стават далеч по-жестоки. Двамата решават да набият Тодор. Но как? Подло. Единият го държи, другият го удря. Ударите са нанесени с голяма сила, злоба и желание противникът да бъде размазан. Което и станало. Единият от братята има криминално досие и даже е задържан за шофиране в пияно състояние.

Въпросите са много. Що за държава сме, когато двама души отиват на следобедно кафе, но в джоба на единия има …бокс? В Дивия Запад ли живеем, че отвсякъде всеки вади патлаци, боксове, тояги, джобни ножчета и всякакви оръжия?

Що за хора сме, че заради едно натискане на клаксон, сме готови да убием човек? Защото удряне с железен бокс в главата води в 80 процента точно до това?

Кой изпусна цели две поколения младежи, които се разхождат по улиците като диваци и агресията им е толкова силна, че избиха зъбите на мъж заради забележка и убиха ученик заради натиснат клаксон?

А в парламента след 20 дневна ваканция политиците се дебнат кой се отцепил от групата, кой къде ще седне и коя депутатка какво костюмче си е купила.

Агресията на народа  е насочена неправилно.

Засега…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Смърт за тези изроди както са го налагали в главата с бокс по същия начин и тях да налагат докато не издъхнат изроди мръсни !!

  2. Умни и правилни въпроси! Отговорите на всеки един от тях могат да бъдат безкрайно много и пак да не разкрият причините за тази безумна агресия. Вероятно всички рано сутрин сте виждали във телевизионните програми, филми за деца. Ако в тях няма поне една сцена на насилие – просто редактора не пуска филма в програмата. В по-късните часове рекламите внушават, че да се пие бира е много, много хубаво и така нататък. Така още от детска възраст се налагат модели на поведение свързани с насилие,алкохолизъм дрога. И един елементарен въпрос – кой днес възпитава децата? В дома казват – това е работа на училището. В училище казват – няма такъв предмет. Деца на църква не ходят и единствен техен възпитател е телевизията.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.