Зейнеб виновна за изгонването на Джуджи – вижте какво направи

Джуджи бисГлавната виновница за отпадането на Джуджи  от предаването на Гала била  Зейнеб.

Източници от Нова казаха, че предаването е много претрупано от водещи и трябва да се правят икономии и да се съкрати щата. И оставили на Гала да избира коя от помощничките й ще остане. Продуцентите не искали да се месят на основната водеща и оставили решението в нейни ръце.

Това пък хвърлило в сериозна дилема Гала. И двете дами й били приятелки, и двете със своя аудитория, и двете със солидни богати мъже зад гърба си. Заплатата нямало да им липсва, но не това бил основният мотив. Водещата преценила, че тихата Зейнеб върши много повече работа и не се мъчи да я засенчи на екрана, докато Джуджи се скатавала, изтъквала се, а напоследък непрекъснато вдигала скандали на операторите и проявявала различни претенции.

Решителна рола изиграло и предаването „Като две капки вода“. На практика Джуджи три месеца липсвала от „На кафе“, за да репетира и да мъчи ушите на клетите зрители. Тогава се оказало, че липсата й никак не се усеща и Гала и Зейнеб се справили чудесно и без нея. Зейнеб се самонатоварила с повече работа и станала буквално незаменима, докато Джуджи пее на сцената. Затова и решението на Гала било категорично в нейна полза.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.