Горещо! Папараци хванаха Ума Търман да се самозадоволява на плажа/снимка 18+/

Ума1Уникален скандал тресе  Холивуд, след като папарашки сайт публикува снимки, на които руса чисто гола красавица се самозадоволява с пръсти на самотен плаж.

Сайтът твърди, че дамата на снимките  е мегазвездата Ума Търман, която е една от най-нашумелите напоследък.

Тя е била щракната в изключително интимната поза по време на гостуване в частно имение,в Южна Калифорния, което имало собствен плаж, скрит от чужди погледи. Това обаче значи, че папараците са проникнали незаконно на неговата територия, за да направят снимките, или някой от гостите го е сторил и ги е продал на сайта.

На изключително скандалните фотоси ясно се вижда как Търман се оглежда, вижда, че е сама и на закътано място, сваля долнището на банския си и остава чисто гола. Изтегната по корем в сластна поза , звездата от Убий Бил и Криминале започнала бавно, а после все по-тастървено да се самозадоволява с пръсти, без изобщо да се притеснява дори за миг, че може някой отнякъде да я види.

В следващите минути, когато нещата се задълбочили,  папараците едва успели спрат треперенето на ръзете си и да запазят самообладание, особено след като Ума застанала на четири крака и обърнала сочното си дупе точно срещу скритите  в храсталака фотографи.

Те не само успели да снимат разтворената й, потънала в сокове катеричка и лъсналото към слънцето дупе, но дори запечатали момента в който тя се докала сама до оргазъм и започнала да стене доволно на хавлията.

О пресцентъра на звездата засега мълчат за конфузната случка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/si5RyLmJupg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.