Суета! Ники Кънчев на козметик – маха бръчки

ники кънчев гърдиВремето минава и оставя следите си  върху лицата на всички хора. Без значение  дали става въпрос за популярни личности или за средностатистически незабележими  граждани.

И докато средностатистическите се примиряват и  даже считат, че така изглеждат по-красиви и благородни, или просто нехаят за нормалния ход на природата, то известните с нокти и зъби се опитват да останат млади.

Пример за това е Ники Кънчев, който  не искал да приеме, че физиономията му вече  се променя и затова взел спешни мерки. Той се доверил на специална процедура с лазерна терапия, която според клюките е прилагана и върху  лицата на Берлускони и Путин.

Тази терапия  изглаждала бръчките  поне за определено време и следите от годините оставали скрити.

Кънчев е известен със суетата си и още отсега се готви за новия сезон на ВИП Брадър. Точно тогава лицето му няма да е като маска веднага след процедурата, а следите от времето ще са загладени.

Като всеки мъж обаче той изпуска една важна подробност. За да запази резултата от терапията, трябва да не се излага на слънце и да стои далеч от коварните му лъчи. Така че, ако семейството планира лятна отпуска на море, Кънчев или трябва да стои с шапка и под чадър, или да си прави нощни бани, твърдят запознати с такива разкрасителни методи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.