Катето Евро изригна: Николета не става за водеща

Катето Евро голяма„Какви „умници” само. Да им се ненагледаш. Едната обяснява подробно как я шили, а другата стои и  си гледа листчето с въпросите, все едно взима интервю от  Ангела Меркел и трепери да не обърка етикета и международните отношения. Или все едно интервюираната е написала въпросите на водещата и тя ги вижда за пръв път.

Това  отсече Катето Евро след поредното нескопосано интервю на Николета Лозанова, този път с Весела Тотева. На него водещата наистина изглеждаше като паднала от Марс, сякаш за пръв път стъпва в това студио и даже и не знае, че е студио. И по стар обичай мънкаше и заекваше на обичайния си диалект.

След Иван Ласкин, който буквално нарече Николета ла-но, а предаването й не „Поверително“, а „Отвратително“, още няколко известни   културтрегери жестоко разкритикуваха футболната съпруга, а други буквално се изгавриха с нея. Предаването й наистина е едно телевизионно недоразумение, в което се дават много пари за нищо. Плаща се на папраци, плаща се на огромен екип, плаща се на втори водещ – Лили и на всичкото отгоре се плаща на гост-звезди да взимат интервюта от други звезди, пъй като Николета не може да   си прочете въпросите от листчето.

Постът на Катето предизвика лавина от коментари на други потребители и приятели на актрисата, които също се изказаха доста остро срещу  Николета и  бяха единодушни, че плейметката не става за водеща.

Катето също има много трески за дялане, но поне не води диалог с листче в ръка, а където направи гаф, успява да го замаже с артистичност и финес. Все качества, които Николета просто ги няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/MHCUdiCiR3o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.