Развод и брадва за клетника Иво Сиромахов

Жената на Сиромахов влюбена в Бойко Борисов

иво сиромахов

Докато Сиромахов живеел в имот за 200 000 евро в затворения комплекс „Делта хил“, известен като пернишкия „Бевърли хилс“, съпругата му Зорница предпочела да остане в столицата. Двамата им синове Борис и Мартин учели в Англия.

„Роден съм в София, близо до „Руски паметник“ и живях 40 години там, но в последните години София стана доста неприятно място за живеене. Мръсотията, навалицата и задръстванията станаха непоносими и реших да потърся къща сред природата. Обиколих доста къщи, но нищо не ми харесваше. Когато отидох в „Делта Хил“, веднага усетих, че това е моето място. Да си намериш мястото, където искаш да живееш, е като влюбването“, философства сценаристът.

В пернишкото „Ориндж каунти“ Сиромахов имал всички удобства да твори на воля. Тук в усамотение сценаристът написал последната си книга „Уважаеми зрители“ – роман, посветен на българските медии.

За да си почине от проблемите в личния си живот, миналата година Сиромахов поискал дълъг неплатен отпуск от шефа си, а зрителите на Би Ти Ви недоумяваха къде изчезна дясната ръка на Слави. След няколкомесечно отсъствие Сиромахов изненадващо се завърна на бял кон в предаването. Докато Трифонов обикаляше страната заради турнетата на малките таланти, които бяха открити по време на конкурса за екранна партньорка на г-н Андреев, Сиромахов отново цъфна на екран. Липсата му от шоуто на Дългия бе осезателна, тъй като именно той изпълняваше ролята на сив кардинал е екипа след напускането не Росен Петров, а сядаше и в стола на Трифонов, когато титулярът отсъстваше.

Сиромахов все по-често надигал чашката, а това никак не се харесвало на жена му. Още докато учел в прословутата класическа гимназия той се научил да пуши, да пие водка и джин в големи количества, а напоследък прекалявал с вредните си навици. След поредица от семейни скандали жена му Зорница най-накрая го напуснала. Иво обаче се надявал решението и да е само временно и да изгладят семейните си отношения със Зорница, от която има двама синове.

По време на гостуването на Сиромахов в предаването „Търси се“ жена му разкри, че не харесва у него голямата му разсеяност. Зорница призна, че двамата често се джафкали на тема политика. Съпругата на Сиромахов не одобрявала действията на сценарния екип в „Шоуто на Слави“ спрямо бившия премиер Бойко Борисов и правителството и тези спорове често прераствали в истински конфликти

Иво умолявал жена си да не прибягват до развод,защото раздялата им щяла да бъде за него пълен резил на „стари години“. Със съпругата си Зорница Сиромахов се запознал на театрално представление в „Малък градски театър зад канала“ в началото на 90-те години. Един ден, след дълго ухажване сценаристът се появил в дома на Зорница и поискал ръката й от баща й – военен летец. На сватбата им кумували джаз певицата Хилда Казасян и покойният актьор Чочо Попйорданов. По това време Иво се трудел в културния отдел на столичен вестник. В същия период сценаристите на Слави правели седмичната притурка „24 хъша“. Сиромахов им помагал с каквото може и в един момент телевизионерите го харесали и го взели в екипа си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.