Преслава на психиатър след преглед в спешен кабинет

Преси изпадна в тежка депресия от преумора и стрес

Преслава

Тежък период изживява Преслава. Не, тя не се тормози от последните клюки за изневяра на гаджето й Жоро Бирмата, нито пък се ядосва на несекващите натяквания за залиняването й. Друго я мъчи – натрапчиви мисли за бъдещето. Състоянието е й е такова, че буквално плаче за психиатър.

Вместо да се радва, че на неотдавнашната церемония по раздаването на наградите на „Пайнер“ отново получи признание от феновете и шефа си инж. Митко Димитров, Преслава е изпаднала в ужас. Тя се паникьосва, че в бъдеще няма да оправдае очакванията и кариерата й ще рухне.

„Все си мисля, че тая приказка ще свърши. Песимист съм, да. Но как можеш да се подготвиш да изгубиш цялата тази обич?“, сподели певицата още зад кулисите на спектакъла, на който бяха връчени призовете на димитровградския музикален гигант.

Разкъсвана от негативизъм, певицата си обяснява своя дългогодишен успех не с таланта, упоритостта и харизмата си, а с късмета си. Затова и страхът от провал е толкова силен у нея. Хитовата пайнерка е убедена, че само съдбата и помага вече десета година да се задържи на върха. И допуска, че в някой момент, когато най-малко очаква, фортуна ще й обърне гръб.

„Дължа всичко на късмета си. Има много талантливи хора в България, има и много харизматични изпълнители, но са малко онези, които през определен период вадят хит. Просто не всеки път им се получава. При мен е по-различно. Досега сякаш съм се носила по течението“, заявява топ изпълнителката. Тя се успокоява единствено от мисълта, че е успяла да изживее звездния си миг и дори кариерата и изведнъж да рухне ще е оставила следа във фолка.

Добричлийката смята да продължи да се занимава с пеене и след като изпадне от класациите. Кълне се, че музиката винаги ще й бъде муза.

„А и знае ли се, може би, когато спра да се напрягам толкова, ще се получат по-красиви неща“, допълва откровенията си една от най-големите звезди на „Пайнер“. Тя би се отдръпнала от изкуството само в случай, че забременее. Тогава ще загърби сцената е ще отдаде цялата си енергия на потомството и семейството си.

„Искам аз да си гледам детето и да го възпитавам. Така че мога да се дръпна малко назад“, отбелязва изпълнителката на безброй хитове.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.