Преслава заглежда стриптийзьор

Фолк певицата мечтае да снима клип с професионален атлет

стриптийз

Палавата Преслава си хареса еторичен стриптийзьор и си пожела един ден да „работят“ заедно. 29 годишната мома не се посвени да разкрие това пред свои приятелки, въпреки че е сгодена за милионерския наследник Жоро Бирмата и дори наскоро яде бой от него заради палавите си очи.

Звездата на „Пайнер” остана изключително впечатлена от изпълненията на младежа, който се размятал на пилона в известна дискотека. Според очевидци на Преси направо й изтекли очите, дори се наложило да сложи слънчеви очила, за да не се издаде. Момчето наистина било атлетично, наскоро преквалифициран в танцьор борец и певицата буквално откачи.

Преслава

„Доколкото разбрахме, въпросният младеж съвсем отскоро е решил да се захване с еротични танци и в момента дори иска да си сформира собствена трупа за участия и изяви. Но явно в него има потенциал, защото всички дами буквално луднаха от вида му”, споделят очевидци.

И така, неизвестният стриптийзьор определено е фаворит номер едно в списъка на Преслава с потенциални партньори за бъдещи творчески проекти, казват от нейния екип. Брюнетката дори говорила с него да й даде няколко видеозаписа, за да види дали изглежда добре и на снимки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.