Къци със смешно нисък хонорар в „Като две капки вода”

Къцамун падна доста под очакванията на тълпата

Къци

За 10 бона хонорар се е спазарил популярният водещ на забавни предавания Къци Вапцаров за участието си в „Като две капки вода“. Къци е сред най-интересните лица и се справи блестящо с първата си задача – да имитира Васко Кеца.

В първия сезон на шоуто звездите пяха и танцуваха без хонорар. Единственият печеливш бе победителят Рафи Бохосян, който получи за награда автомобил. За разлика от участието му във „ВИП Брадър 2013″, което му донесе доста негативи, първото превъплъщение в шоуто за имитатори доста впечатли Маги Халваджиян, който, освен че е продуцент, журира в предаването.

Невероятното му изпълнение на песента „Сбогом, моя любов“ на Васко Кеца вдигна публиката в залата на крака. Макар че сподели, че не е много доволен от имитацията си, Къци се надявал да изчисти името си след участието си във „ВИП Брадър”. В Къщата Къци се превърна в най-омразния съквартирант, а останалите бяха разделени в мненията си дали Вапцаров е леко налудничав, или просто се преструва.

Това така и не стана ясно, тъй като той беше сред най-рано изгонените съквартиранти както по желание на останалите в къщата, така и по вота на зрителите. От това предаване обаче му остана прякорът Къцамун, който му лепна музикалният продуцент Фънки.

http://www.youtube.com/watch?v=t8J2DqD2YpI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.