Мария Игнатова момиче на повикване ли е?

Булката на Рачков няма средно, но какво от това – у нас хората стават министри без да знаят да пишат

Мария Игнатова

Тези, които се опитват да изкарат Мария Игнатова златотърсачка, не са прави. Да, вярно е, че тя е имала връзки все с баровци, но не е лягала с тях заради финансова изгода. Със собственика на заведения Петко Димитров, интернет боса Стилиян Шишков и един от най-заможните ни шоуме-ни – Димитър Рачков, блондинката е била интимна само и единствено по любов.

Защо сме толкова сигурни ли? Ами защото чаровната блондинка през целия си живот е разполагала с достатъчно пари и не й се налагало да си търси чичко-паричковци. Мария произхожда от богата фамилия, която още по времето на соца минавала за аристокрация и хайлайф.

Родителите на Игнатова се развеждат, когато тя и брат й са в невръстна възраст. Разпадът на семейството обаче не повлиява на доброто възпитание на децата.

„И двамата ни родители работеха страшно много и никога не са ни контролирали“, споделя Мария.И допълва, че в родата й винаги са си давали свобода. Така бъдещата тв звезда от малка се научила на самостоятелност.

Първият важен избор в живота си „господарката прави едва на 16. Тогава решава да замине да учи в САЩ. Родителите й не я разубеждават и спират. Напротив – подкрепят я. По онова време майка й набира скорост като бизнесдама и разширява дейността на фирмата си извън пределите на страната. Госпожата притежава шивашка фабрика, която през годините е изнасяла продукция в различни краища на света. Търговия тя върти не само със Западна Европа, но и с Азия, и дори с Южна Африка. Днес оборотите са поспаднали, но алъш-веришът пак си върви.

„Кризата й се отрази и на нея, но се оправя. Майка ми е мъжко момиче“, обяснява Мария. Баща си пък описва като свой духовен учител. Той също има солидна кариера. Инженер е, но се занимава и с изкуство – скултура, рисуване, бижута. Така че не е никак чудно откъде водещата е наследила артистизма си.В САЩ Мария взема две години за една и уж завършва гимназия. У нас обаче не й признават американската диплома. Карат я да държи приравнителни изпити.

„Не го направих. Щях да загубя наваксаната година и с родителите ми решихме да кандидатствам в чужбина отново. Заминах да следвам моден мениджмънт в Холандия“, разказва Игнатова. Тя не завършва специалността, с която се захваща първоначално. В Амстердам решава да се прехвърли в частен колеж и да учи радио- и телевизионни комуникации.

След като се завръща в България, става водеща на „Втори тото шанс“ по БНТ. Едновременно с това съумява и да помага в бизнеса на майка си. На 27 години Мария се омъжва за ресторантьора Петко Димитров и ражда сина им Виктор. Не след дълго обаче се разделя със съпруга си.

По-добре от личния й живот се развива професионалният. Върхът в кариерата й е, когато братята Халваджиян я наемат в „Господари на ефира“ и й дават възможност да участва в „Пълна лудница“. Оттогава графикът й е пълен с ангажименти, но тя намира начин да ги съчетава със задълженията си на майка и жена на екранния си партньор Димитър Рачков. Дори и утвърдила се като тв водеща, Мария продължава да помага в алъш-вериша на майка си. Тя обикаля света с родителката си и участва в сключването на сделки.

През 2009 година бе в командировка в далечен Китай, а в началото на тази – в Африка. По време на пътуването си до Черния континент тв звездата сбъдна мечтата си да гушка малки лъвчета и слончета, а в Танзания с майка й посетиха и племето масаи, което е известно с обърнатия си семеен модел -жените са иззели изцяло мъжките задължения и работят от сутрин до вечер, докато съпрузите им се грижат главно за външния си вид.

Водещата на „Господари на ефира“ се дразни много, когато в интервюта я питат дали й се е случвало да се осланя на нечие мъжко рамо. „Аз съм човек, който работи. Не мога иначе. Не знам как се прави другото“, отсича тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.