Дръжте се мъже! Тръгна нов кастинг за силиконки

djuliana-gani2Месеци преди началото на големия финал започнаха кастингите на млади надарени девойки за конкурса Мис Силикон. Не толкова надарени от природата, а от пластичните хирурзи.

Тази година до финала  ще бъдат допуснати 14 претендентки за короната. Най-важното изискване, на което трябват да отговарят всички участнички, е да имат поне една хирургическа инервенция, по възможност от повече кубици и задължително голяма част от тях да са вложени в бюста.  Другото условие е се*с бомбите да са навършили 18 години, защото все пак не върви да са още на училищната скамейка.

Навалицата за миски вече започна. Девойчета от всички градове, даже от села и паланки пращат свои снимки, на които стоят гордо изпъчени с предизвикателно вирнати бомби. Някои пращат фотоси по бански, но има и такива, които смело са се пратили по монокини, за да не изпадне някоя подробност от очите на журито.  Конкурсът за тунинговани красавици  се проведе за  първи път у нас  през 2009 година, а тогава короната спечели Йоана Христова. Година по-късно титлата грабна Гергана Райчевска, а през следващата беше спечелена от доста скандалната от Лили Иванова.

През 2012 година носителка на приза стана Деси Младенова, а настоящата силиконка е Джулиана Гани, която ще предаде короната на финала край морето. Той ще се проведе в заведение около Слънчев бряг, което още не е установено. Джулияна се опита да спечели и Мис Плеймет, но се забърка в скандал и титлата грабна любителката на мръсния се*к Елена Кучкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/xAHSdG0HJEA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.