Радина ревна на Деян: Искам бебе!

radina1Кротичката, послушна и отстъпчива хубавица Радина Кърджилова внезапно се разбунтувала и заплашила Деян Донков, че ще го напусне.

Този път причината не били жените или пиенето, а чисто женското желание да стане майка.   Актьорът, който веднъж вече е преживявал битката с памперсите, денонощния рев, коликите, сухите млека и детските неразположения, никак не иска да се върне кошмарът от безсънните нощи. Той буквално се ужасявал, че ново бебе ще ревне в дома му и предпочитал да са си само двамата с Радина и да се раддват на любовта си. Той непрекъснато й повтарял, че още е малка, още е нестабилна,  още има да се гради професионално и е рано за бебе.

Актрисата обаче се заинатила. Тя поставила ребром въпроса и сега условието е или бебе – или си отива. Като една от причините за внезапното й желание да бута количка е втората бременност на бившата на Донков Анастасия Ингилизова. Тя гледа сина му, а сега пак ще ражда баба от друг актьор. Радина се почувствала празна и ненужна, докато около нея жените имали вече деца.

Пример й била и Йоана Буковска, която роди близнаци и почти ги отгледа далеч от сцената и хаоса на светския живот и чак след година и половина се върна на работа. Радина искала на всяка цена да се докаже като жена и майка, но кой знае защо Донков не бил очарован от идеята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.