6 най – горещи топ модела на бански за всички времена (Снимки)

Зимата може и да не е най – добрият сезон за модно ревю на бански костюми, но все пак нищо не ни пречи да стоплим сърцата си. Американска класация подреди шестте най – горещи топ модела на всички времена както следва:

Бионсе

бионсе

Лейди Би е първата и засега единствената жена, която изгря върху кориците на „Спортс Илюстрейтид” без да е професионален модел. През 2009 година, изданието постави певицата на първа страница и почитателите на класическите спортни модели очевидно нямаха нищо против.

Хайди Клум

хайди клум

Историята на банските костюми би била нищо без неотразимата Хайди, която доби невероятна популярност през 1998 г. В онези далечни времена половината свят полудя по изваяните й форми, което очаквано изстреля кариерата й към върха.

Ирина Шейк

ирина шейк

Самата Ирина признава, че не е добра домакиня и никога няма да бъде. Това обаче не пречи на милиони по целия свят за залитат само от една нейна снимка и да мечтаят за поне едно докосване.

Кети Айрленд

Кети Айрленд

През 1989 г., Кети Айрленд донесе милиони на компания за бански, след като се снима по мънички жълти бикини и блестящи от водните капчици тяло. До момента продажбите са ненадминати в тази пазарна ниша.

Кейт Ъптън

Кейт Ъптън

Смела и неустрашима, Кейт на няколко пъти рискува кариерата си заради своето необуздано поведение. През миналата 2013 година тя се върна с гръм и трясък в света на модата, като позира по прозрачен шал и ботуши в ледено – студената Антарктика.

Бруклин Декър

Бруклин Декър

Бруклин е жена, която не би могъл да забравиш през целия си живот. Самата тя е отворена към доброто у хората, а закачливата усмивка буквално подлудява мъжете.

http://www.youtube.com/watch?v=Z3D75t20Wbk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.