Гентиана си татуира бик между гърдите

gentiana-bikПлеймейтката Гентиана Халити отново се втурна да се доказва в социалната мрежа, ревнувайки, че вниманието  въм нея е спаднало след появата на Елена Кучкова на хоризонта.

За да провокира интереса на мъжете, скандалната блондинка смело си татуира не какво да е, а глава на бик и не къде да е, а между гърдите. След което, дето се вика още незасъхнала, татуировката бе надлежно снимана и пусната в социалната мрежа та да й се радват и да цъкат с уста потребителите.

Гентиана е доста пристрастена напоследък  към татуировките, но феновете й/макар че каква е тя та и фенове да има/ я съветват да не прекалява, защото тялото й ще заприлича на платно на луд импресионист. В свое интервю преди време танцьорката на пилон сподели, че всяка една рисунка по иначе съвършеното й тяло си имала своята символика.

Е, няма лошо. Щом е решила да се кичи със символи, кой може да й попречи. Щом е решила да ги показва един по един, пак няма кой да й поперчи.

Заядливци пък питат защо е сложена само главата на бика и къде са останалите му атрибути и дали те не са подходящи за изографисване на съответото място. Други пък се шегуват, че като падне силиконът на плейметката, бикът ще се превърне в крава с увиснали рога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gnGtLitpRW8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.