Алекс Раева пак ще се омъжва

aleks-raevaСлед като дълго време отлагаше по една или друга причина женитбата, Алекс Раева е решила да се вземе с любимия си Дончо през лятото. Двамата планирали този път подводна сватба. Двойката няма проблеми с гмуркането, тъй като и двамата са добри в този спорт, но служебните лица сигурно ще имат проблеми и ще се наложи да се разпишат преди да се хвърлят във водата.

Алекс и диджеят са почти три години заедно и през цялото време се канят да се вземат, но все не намират свободен ден. Те щяха да се женят по Коледа, но той замина сам на екзотичен остров, а тя почти до началото на празниците беше водеща на „Х фактор“. Не особено удачна водеща, но все пак се справи и преодоля заекването и първоначалния стрес.

Някои тогава писаха, че тя още не можела да забрави връзката си със Слави и затова отложила сватбата, но всъщност нямаше техническо време да я подготви.

Сега, ако не им мине котка или някакво риалити път,  двамата смятат да се вземат. Обаче по въпроса с децата Алекс била твърдо против. Тя не искала да си разваля фигурата и да рискува кариерата си, затова заявила на Дончо, че няма скоро да ражда. Тъкмо си била стъпила на краката в шоубизнеса и не искала да си разклати позициите.

Нейни приятелки обаче й припомнят, че биологичият й часовник неумолимо тиктака и ще се наложи да избира между дете и кариера. Защото после ще е трудно да забременее, да го износи и да го гледа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/V2uuMzWVBxE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.