Мутра пази кичур от косата на Карамански

Васил Тодоров - Индианеца къта свидни спомени от Кръстника
Васил Тодоров – Индианеца къта свидни спомени от Кръстника

Васил Тодоров – Индианеца, известен герой от ъндърграунда, пази кичур от косата на Иво Карамански, научихме от негови съратници. В миналото Индианеца бил човекът, легализирал бизнеса на Кръстника, обикалял неизрядните му длъжници и участвал в преговорите за различни сделки.

Иво Карамански
Иво Карамански

„Трупът на Иво беше в офиса на погребалната агенция. Исках още преди погребението, да се простим насаме. Целунах го по челото и реших съвсем инстинктивно, че искам нещо от него да ми остане за спомен. Тогава си отрязах кичур от тила му. Завих косата в салфетка и я прибрах в джоба си“, разказва Индианеца пред сащисаните си приятели.

15 години той пазел скъпия спомен от Карамански, завит в избелял вестник, мушнат в гардероба. Притиснат от финансовата криза, Индианеца се чудел дали да не продаде скъпия спомен. След убийството на Кръстника някогашният му авер прекъснал контактите си с всички, които гравитирали около покойния бос.

Индианеца е превърнал дома си в столичния квартал „Обеля“ в музей. Тодоров пазел най-различни вещи, които имали емоционален спомен за него. Сред експонатите му, освен кичур от косата на родния Дон Корлеоне, Индианеца кътал бутилки от уиски, цигаре, подарък от боса, гилзи и много снимки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.