Илиян присъствал на раждането на сина си и още е в шок

Илиян синФолкпевецът Илиян си призна, че е присъствал на раждането на сина си. Голяма тръпка е, но и голям страх. Честно казано не го препоръчвм на тия с по-слабите нерви, каза той и обясни, че все още потръпва от шока.

Детето сме го кръстили на моя баща, разясни той.  Баща ми се казва Ицо – даже не е Христо, а е Ицо, обясни Тупалката. И няма нищо лошо в името Христо. На фона на всяко второ дете, което сега кръщават Алфредо, Майкъл, Денис, Патрик, Роналдо, смятам, че трябва да спазя традицията. Първо да го кръстя на моя баща и второ да има българско име. Защото по логиката на сегашните родители, би трябвало да го кръстя Исус може би и пак ще е на баща му, пошегава се той.

Певецът допусна цял телевизионен екип в дома си, където вече се е разположил десетдвенвния му син и не подозира, че е обект на такъв интерес. Илиян беше навил ръкави и помагаше в домакинството. Първескинята Камелия също се въртеше около отрочето. Засега те не смятат да си взимат бавачка и са уверени, че ще могат да се справят сами. Те бабите ни все с гувернантки са били, разсмя се Тупалката.

Илиян няма брак с майката на сина си – Камелия Радева, която е бивша национална състезателка по художествена гимнастика и сеташна балерина от „Нова“, но е сериозно решен да не повтаря грешките, които е допускал по време на предишните си връзки. Ще бъда винаги до тях, ще ги обичам, подписът в гражданското не е залог за любов. Пожелавам на всеки мъж да усети тръпката на бащинството, зяви ухилен певецът. Супер яко е.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/72EK4Zyj7TY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.