Детето на Милен Цветков на забавачка в Нова

В детска забавачница е превърнал офиса на Нова телевизия един от водещите й, Милен Цветков. Журналистът отглежда невръстния си син на работното си място, като целият екип на предаването му е впрегнат в грижите за Боян, узнахме от своя агентура в канала.

Милен Цветков
Милен Цветков

Мъжкият наследник на Милен Цветков вече е на година и половина, но въпреки че и двамата му родители са заети, все още не ходи на ясла. Синът на водещия растял предимно под грижите на татко си, понеже майка му била заета от сутрин до вечер с образованието си.

Освен че изкарва парите за семейството си, Милен Цветков се е вглъбил и в ролята на майка и баща за своя наследник Боян
Освен че изкарва парите за семейството си, Милен Цветков се е вглъбил и в ролята на майка и баща за своя наследник Боян

Бременна в седмия месец 24-годишната Ивета си… взе матурата, за да завърши училище като и до днес за приятелите от най-близкото обкръжение на двойката остава пълна мистерия защо не е изкласила на по-ранна възраст. Сега брюнетката следвала журналистика в Софийския университет. Вглъбена в лекциите: си, амбициозната половинка на Милен му връчила сина им и той, оставен без избор, започнал да го води в телевизията.

Хората, които работели върху „Часът на Милен Цветков“ зад кадър, се видели в чудо – сценарии ли да пишат, гости ли да посрещат, памперси ли да сменят…

„Колегите не смеят да се оплачат, но в крайна сметка не им плащат и режийни за забавачница“, коментират журналисти от Нова. Таткото обаче не смятал, че има нещо лошо в това детето му да се калява и отрано да попива занаята му. Милен се хвалел, че вече е забелязал първата проява, че Боянчо е наследил неговата жилка

Детето било много любознателно, разпознавало баща си от малкия екран и не отделяло поглед от говорилнята досами нейния финал.

Съседи на Ивета и Милен на столичната улица „Оборище“ също разправят, че много рядко забелязвали бъдещата журналистка с детето й. Денем, преди да отидат на работа, Боянчо и баща му се разхождали из квартала и редовно можели да бъдат забелязани на пазар по мъжки в супермаркет на бул. „Янко Сакъзов“. „Милен пазарува, Милен гледа детето, сигурно пак Милен е и домакинята вкъщи…“, подхвърлят хапливи комшии.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.