Росен Петров пак фъфли в ефир

Състоянието на Росен Петров, който преди една година счупи носа си, отново е критично. В последното предаване на „Нека говорят“ зрителите на Би Ти Ви останаха озадачени от забавения говор и фъфленето на водещия. Зложелатели на Росен веднага предположиха, че е на две ракии, но истината се оказа доста по-различна.

Росен Петров
Росен Петров

Петров получил усложнения от счупения нос и отново, както преди година му се наложило да пие силни медикаменти. Обезболяващите забавяли реакциите му и правели говора му неразбираем. Предписаните лекарства водели до задържане на течности и алергични реакции, от които Росен изглежда подпухнал. Заради рейтинга на „Нека говорят“ Росен не искал да отстъпи стола си дори и само за едно предаване.

В продължение на една година носът на водещия изглеждаше доста по-къс, сплескан и пречупен на две.

Точно когато след нова хирургическа интервенция видът му бил коригиран, се получило вторично подуване от невъзможността на лимфната течност да циркулира нормално.

През януари миналата година водещият пострада от кроше в носа. Макар че обеща да разкрие каква е истинската причина за инцидента, Росен се измъкна, че е бил ударен по време на боксова тренировка. Нежеланието на водещия да разкаже как точно е пострадал само потвърди версията, че е получил фрактурата в пиянско меле

След удара носът на“ водещия се счупил и една костица попаднала в носоглътката му. Тя причинила ужасяващи гнойни инфекции и болки. Получило се и вторично подуване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.