Лили Иванова нанизала 80 бона на сурвачката си, Преслава само 10

Лили голямаЛили Иванова е сурвакала яко феновете си за цели  80 000 лева преди новогодишните празници, твърдят хора от бранша. Тя получила парите  за два свои концерта в столичен клуб на 26 декември и в Банско на 28 декември.  Навръх Нова година обаче певицата отказала всякакви предложения, дори за двойно по-големи суми. Тя била категорична, че иска да си почине и да остане в празничната нощ с приятели.

Азис, който също се смята за прима от ранга на Лили,  само че на фолка, също отказал да пее в новогодишната нощ. Явно не се е намерила добра оферта за него, а той отдавна твърди, че няма да излиза на сцената за смешни пари, защото е звезда и иска звезден хонорар. По принцип той взема по 7 бона за час, час и нещо на сцената и доскоро  можеше  да се спазари и за по-малка сума – 6 000 лв., ако предложението предварително  го кефи. Но откакто се сети, че е голяма звезда, тези пари не му харесват.

Затова Азис предпочете да слуша песните на колежката си – Преслава на празника в столичен чалга клуб неизменната компания на Николета и Валери и небезизсвестния и в криминалните подвизи рапър Ванко 1, . Самопровъзгласилата се вип компанията първо се наяде в известен бар, а след това отиде да пийне, да потанцува и да слуша Преслава. Самата тя пък взела 10 бона, за да ги весели. Доста по-малко прибрали колежките й, които били спазарени да изпълнят по няколко песни по ресторанти и площади в цялата страна

Най-голямата естрадна  звезда сред  мъжета – Васил Найденов тази година не пя на площад „Батенберг“, както обикновено, а даде път на младите певци. Самият той посрещна празника в ресторант в центъра на София. Иначе неговата новогодишна тарифа е между 15-20 бона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/imM-c7YJ3Og

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.