Шок! Лияна и Коцето шмъркали кокаин в Брадъра

Константин участиеОще скандални тайни, свързани с фоладжията Константин, излязоха наяве. Мъжът, който в едно от интервютата си се кълнеше, че не пие и не употребява никакви забранени вещества, а в друго, че е изпил една цистерна уиски, честичко ходел до Нови хан, докато братовчедка му Лияна беше в Брадъра. на наколко пъти той бе и сред коментаторите и използвал времето си да се отбие при нея и да я види.

Те си устройвали импровизирани партита заедно с продуцента Радослав Тушев, на които освен алкохол и тежки мезета имало и бели линии от кокаин. От екипа не издават дали и Лияна е участвала в шмъркането, но Константин винаги излизал от свиждането с разширени зеници.

Дори един от многото пъти той  седна на коментаторския стол видимо пиян и неадекватен. Ники Кънчев изохка от ужас, защото получи усещане за де жавю с пияния Денди. Той дори се поскара на Коцето и го накара да се стегне. Този път нямаше нужда от айран и кафе, а певецът сам се оправи по време на ракламите. Най-вероятно с нова доза.

Според източник, който е бил след участниците в Брадъра, другият активен шмъркач бил продуцентът Тушев. Най-вероятно Лияна е споделила след някой от задкулисните купони, а тя пък имаше навика да се изповядва на всеки, който иска да я слуша.

Оператори пък заснели едната тайна веселба и по този начин си гарантирали оставането на работа в телевизията на постоянен договор. Това станало възможно заради тайно монтирана камера, за която Тушев не знаел.

Компроматът можел да се използва и срещу Константин, ако притежателят му реши по някакъв начин да се възползва от него, шушукат в куроарите на Нова телевизия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. niakoi ot starite taka narecheni bosowe davat ludi pari za da wnedriat v elita ili pri pewicite i pewcite narkomuleta i hora, koito da snabdiawat zwezdite s droga, ..a pozbawiat li se s plashtaneto,…stawa problem i lihwite sa golemi, ..no na wseki e izwestno, che rano ilikasno rparite se wrashtat, ..f

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.