Разярена туркиня направи черна магия на Емануела

Емануела и ДжинаТежко заклинание за смърт получила фолкпевицата Емануела. Точно в навечерието на Нова година тя получила огромен букет, донесен в хотелската й стая от куриер. Сред дъхавите цветя имало картичка с пожелание -„Умри тази година!“ . В началото фолкаджийката грейнала, като видяла прекрасните цветя, но след като прочела картичкта, изпаднала в ужас.

Хора от екипа й я заварили с пребледняло лице, цялата разтреперана. Те едва успели да я успокоят, за да се подготви за участието си. Певицата била в известен хотел в Истанбул и се готвела за участие. Там била по покана на известен съдържател на заведения, който отдавна сключи с нея договор за празниците и то за солиден хонорар. Офертата беше много примлива, освен това съдържаше и безплатен хотел, безплатно ядене и два дни почивка на певицата в известния град.

Тя се похвали още преди месец, че ще ходи в Турция и веднага името й бе свързано с известен богат турчин, който има бизнес и у нас. Той много харесал нейно изпълнение и непрекъснато й изпращал цветя. Дори специално тръгнал в клубовете, където тя пее. Тогава се заговори за връзка между двамата, но Емануела горещо отрече и каза, че това са измислици. Явно обаче в цялата тази история има зрънце истина, тъй като се оказало, че букетът й е изпратен от жената на бизнесмена. Чрез тази картичка тя недвусмислено я предупреждавала да се оттегли от връзката с мъжа й.

Нямам никаква връзка, тросна се Емануела, но всички твърдят, че е яко изплашена. Тя смятала спешно да ходи при ходжа, защото била сигурна, че й е направена магия от бясната туркиня. Ней стига развода с Никола, ама сега и магия, съжаляват я колежки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/eVAJIlMnBH0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.