Криско – много схлупен с жените

Криско черноборсаджияКристиян от Габрово, който е  по-известен като Криско, си призна, че е много притеснителен като мъж. Рапърът заяви , че изобщо не е толкова нахакан и дързък, какъвто бил лирическият му герой в текстовете на песните. Криско непрекъснато пее как сваля една след друга мацките и какъв пич е.

„Аз  всъщност съм  много притеснителен и ако не бях толкова популярен, щях да съм с много по-малко успешни  връзките и много по-малко свалки“, заяви честно той. Въпреки стотиците фенки, които са готови да разкъсат блузите си и да хвърлят сутиените си по него,  Криско се е влюбвал само два пъти.

Първият път бил на 16-години и се влюбил безпаметно в едно момиче и двамата ходили цели три години, вторият път било  за две години с друго момиче, този път от София.

Рапърът  обаче нямал намерение да започва  сериозна връзка в момента, защото много пътувал из страната и или трябвало да води дамата със себе си, или непрекъснато да я оставя сама. Рано или късно това ще изнерви двамата и връзката ще прекъсне, а двамата ще бъдат нещастни. Той все пак  разкри, че харесва умни и руси жени. Което означава Лора Караджова, но там нещата са на приливи и отливи и ги сближават повече пиенето и дрогата, отколкото някакви нежни чувства.

Всички тези приказки биха били много хубави, ако имаха някакво покритие. Два дни след като си призна колко е притеснителен и самотен, Криско се развилня в Горна Оряховица, срамежливо изпочупи фоайето на хотел, показа среден пръст на баща на момченце, още по-срамежливо се опита да ступа рецепционестка и псува наред де когото види. След което се наложи да изтрезнава в полицията.

На кой Криско да вярваме – на срамежливия, или на буйстващия, не знаем.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Q_xRw6oVun

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.