Станимир Флоров лично провалил случая “Мирослава”

Станимир Флоров
Станимир Флоров

Бившият шеф на ГД-БОП Станимир Флоров е главният виновник за скандалния провал на службата му по отвличането на Мирослава, твърдят негови бивши подчинени.

Мирослава Николова
Мирослава Николова

Убийството на момичето и мистериозното самоубийство на основния свидетел Стойчо Стоев – Чочо заличиха следите към истината за това престъпление, която родителите все още търсят.

След изчезването на Мирослава Николова Флоров тръби, че момичето е избягало от родителите си и е при приятели, а по-късно става ясно, че то вече е било мъртво.

Разследването на случая скандално е поето от службата на Флоров през главата на прокуратурата, а на терен действа тогавашната му дясна ръка Валентин Цоновски.

Той допуска участвалият в отвличането Чочо да се самоубие в апартамента си по време на обиск и е наказан за това. Всъщност Цоновски е изпълнявал разпореждания на Станимир Флоров, които началникът давал по телефона. Той искал да замаскира глупостите, които е говорил в началото, и да разреши бързо случая. Бързането обаче довело до заличаване на много доказателства, свързани със самоубийството на Чочо, който е участвал в престъплението, и подвеждане под отговорност на психичноболния Марио Любенов – Заека, който си призна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/qoobMTKEUz8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.