Милото бие Венета Райкова

Калин Сърменов
Калин Сърменов

Бившият директор на „Сатирата“ Калин Сърменов, който от скоро е водещ на „Ол инклузив“ по Нова телевизия, за рекордно кратко време нареди шоуто в Топ 25 на най-гледаните предавания през ноември, показват данни на чешката пийпълметрична агенция „Медиарисърч“, която от година работи в България. Така Магърдич Халваджиян вкара още една своя продукция сред предпочитаните от зрителите. Другият продукт на арменеца, който се радва на голяма популярност, е „X фактор“.

 Венета Райкова
Венета Райкова

Любопитното е, че в класацията не се подреждат куп популярни предавания, сред които дори традиционно постигащото огромен рейтинг „Горещо“ на Венета Райкова.

Данните на агенцията показват, че „Биг Брадър“ изпреварва макар и с минимална преднина „Африка: Звездите сигурно са полудели“. Шампион на Нова телевизия продължава да бъде Румен Луканов с неговата „Сделка или не“, която постига пазарен дял от 24,3.

Най-гледаната програма обаче все още е централната емисия на Би Ти Ви, която е предпочитана от 32,7 от всички зрители, които гледат телевизия по времето на излъчването й. Другите отличници на медията са Наталия Симеонова с шоуто „Предай нататък“, както и Димитър Цонев и Цветанка Ризова с „Лице в лице“.

„Шоуто на Слави“ се подрежда на 23-то място с изключително добрия резултат от 21,3 пазарен дял. Традиционно високи са резултати на „Комиците“ и сериала „Столичани в повече“.

Гледаемостта на всички тв канали през ноември е спаднала с 0,6 в сравнение с предишния месец. Данните сочат изравнени позиции на Би Ти Ви и „Нова“, както и на ТВ7 и БНТ1, което доказва свирепата конкуренция, разразила се между водещите телевизии през последните няколко месеца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/QjErFcj4oPQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.