Любо избяга от Х фактор, натресе Хилда Казасян

Любо КировЛюбо Киров, който се скара със Заки на концерта на Х фактор в четвъртък, не се появи на елиминациите снощи. Гарантирам, че от моя страна няма никаква физическа, психическа и каквато и да било друга саморазправа с него, каза шеговито Заки, за когото също беше учудващо, че певецът го няма в мига, в който е най необходим за отбора си. Алекс и Мария се опитаха да замажат положението, като съобщиха, че Любо имал концерт, който  не можел да отмени. Това прозвуча меко казано учудващо, защото какъв ментор си, когато изчезваш в мига, в който учениците ти са застрашени от елиминации.

Съвсем логично на елиминации отиде Пламен от отбора на Любо, а Хилда колкото и да искаше, не можа да го защити. Тя нито е обучавала Пламен, нито е следила развитието му, нито имаше сносни аргументи да го опази, след като не познава кухнята на предаването.

Страшно ми е неудобно, че се появявам точно тази вечер, призна Хилда. Следа формата, разбира се, ще се опитам да бъда безпристрастна и да дам компетентното си мнение, но дано не се наложи да отиде мой човек на елиминации. Въпреки желанието й, точно неин човек  се появи на елиминациите. Тя твърдеше, че държи пряка връзка с Любо и се чува с него по време на всяка рекламна пауза, но никой не видя разговор по телефон.

Може би е грешка на Нова телевизия, че  не може да задържи менторите на местата им два дни в седмицата и не е поставила сериозно това условие. Не може при такова състезание, в което всички участници дават всичко от себе си и пътуват с километри, за да репетират и да се на сцената, да бъдат изоставяни от менторите си всеки път, когато те са решили да припечелят нещо допълнително в някой клуб. А може и телевизията да не им плаща достатъчно. Не знаем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.