Станка Златева се разплака: Не искам бедни хора да харчат пари за мен!

Едва сега, когато стана абсолютен фаворит на съквартирантите, Станка Златева осъзна каква е цената на победата. Очите й отвори Пламен, който подигравателно й каза, че за него ще гласуват младите и богатите хора, а тя може да разчита само на онези, които я харесват, защото е донесла медали на България, но те всъщност са бедни и нямат пари за СМС-и. Така че той ще е победителят, понеже неговата аудитория е богата.

Станка1За какво ти е тази победа всъщност? – запита го спортистката. Ти си абсолютно неизвестен и ако ти е нужна да се хвалиш пред малкото си приятели, че си спечелил, просто няма смисъл. Сега се замислям, че който и да спечели, след няколко месеца никой няма да помни, че е бил пръв в едно предаване, в което изкукахме от стрес и нерви. Думите му обаче оставиха сериозна следа в сърцето й Станка се завтурна към изповедалнята.

Искам да си ходя, заяви тя на Биг Брадър. Толкова ми е нервно, потиснато, притеснено, че искам да отворя вратата навън и никога да не се върна. Аз не мога да си представя, че разни хора, които си броят стотинките, ще тръгнат да си купуват ваучери, за да гласуват за мен. Не бих го искала, не бих го понесла. Аз имам толкова много победи, толкова много медали, че тази титла тук не е от значение за мен, щом струва на  някого пари. Искам да се махна, искам да изляза.

Биг Брадър успя да я накара да остане и я увери, че не само бедните българи ще гласуват за нея. Семето на съмнението обаче беше посято и тя се върна замислена и тъжна в хола, където е доброволен затворник от два месеца.

Станка разказва виц. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.