Шок! Анорексията убива Преслава! Певицата се стопи до 42 кг!

Преслава слабаПреслава явно гасне от анорексия и последните й направени снимки категорично доказват това, алармират  наблюдателни фенове. Нейни колеги пък споделиха, че по време на участие тя залитнала и едва не паднала от сцената. На помощ й се притекли от персонала и я пратили в стаята за почивка да се възстанови.

Близките й са отчаяни, а най- силно е разстроена майка й Янка, която непрекъснато се съветва с врачки и ясновидки  да търси лек за дъщеря си, която просто чезне пред очите й.  Тук вече става дума за болест, а не за диета и отслабване, категорични са медицински лица. Не може една жена да не прецени кога е свалила достатъчно килограми и да продължи да ги сваля и вместо стройна, да стане плашещо мършава.

Наистина последните снимки показват едно доста изпито лице с хлътнали бузи и щръкнали скули. Когато облече прозрачни дрехи ребрата й се виждат, а кокалите стърчат. Преслава1Щръкнали са и коленете й, като на недохранено дете. Самата тя е свалила над 20 килограма вече и е станала 42. От пухкавото момиченце, което се появи преди години на сцената няма и следа. За ужас на мъжете няма следа и от красивият й, естествен бюст, който приятно изпълваше пазвата.  Явно наистина страва дума за болестно състояние и певицата трябва да отиде на лекар. Тя уверявала майка си, че редовно ходи при лекарката си, но резултатите се виждат с просто око. Нещата са отишли към анорексия.

Анорексията се отключва, когато се появи някой психичеки проблем и силен стрес и се съчетае с мания за отслабване и жестока диета. Като проблем може да бъде прекалената амбиция на певицата и раздялата й с дългогодишното й гадже, за което се надяваше да се ожени. Като допълнителен „стимул“ пък явно изиграха роля китайските хапчета за отслабване, които са забранени за ползване  в ЕС, но певицата си ги набавяше от Турция. А феновете вече крещат – Преси, грозно слаба си, вземи мерки!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.