Димитър Бербатов влиза във ВИП Брадър?

БербатовЗа да изостри интереса към предаването, Нова телевизия започна да пуска какви ли не граничещи с невероятното слухове за риалитито ВИП Брадър.

След като вътре бяха нарeденени почти всички известни личности, сега на сайта на предаването се е появила снимката на Димитър Бербатов. Там стои огромна въпросителна и кокетно намигане. С две думи преговаряме с Митко и той ще дойде. Всичко изглежда така, сякаш футболистът вече се е съгласил и няма търпение да се намърда в Къщата.

Фенове обаче припомнят, че Бербатов е в титулярния състав на Фулъм и няма как да отсъства два месеца, защото ще наруши договора и ще го съдят и то за огромна сума пари. Толкова голяма, че Нова телевизия не би могла да плати и два процента от нея.  Той има мачове всяка седмица. Детелин 2Влизането му в шоуто не е нищо повече от реклама, но не на него, а на самото шоу. Все пак има една минимална вероятност Бербатов да се появи като гост и да постои няколко дни. Също като Памела Андерсън, да мине и да замине, а после две седмици да дават епизоди с негово участие.

Но пък колко голям би трябвало да е хонорарът му, за да се навие?  Той печели на седмица толкова, колкото предаването не би могло да му плати и за два месеца чинно висене в Къщата. И все пак спортист ще има.  Говори се, че вече е сключен договор с Детелин Далаклиев, който хем ще участва, хем ще тренира вътре. Само че дребничкият Детелин е толкова скучен, че едва ли ще залепи някого пред телевизора. Малцина гледат бокс, не е свързан с никакъв скандал, освен че не се научи да танцува. Изненада би бил Валери Божинов. И ако не го купи нито един отбор, току виж започне да изкарва прехраната си с риалити формати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/H37WmEk5bI4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.