Бареков: Плевнелиев е палячо, който води политика на „смъкнатите панталони“!

Росенчо ПлевналиевПрезидентът Плевнелиев е уговорил на срещата си с турския премиер връщането на отоманските имоти, каза  Николай Бареков.

Той нарече политиката, водена от президента – политика на свалените панталони. Не може един президент да отиде да вечеря с човек, който е с много по-нисък ранг от него и който не е на официално посещения, но обявява вечерята като официално събитие. Не можеш да допуснеш турските журналисти да влязат в залата, а българските да ги изгониш.  Това не само е против всякакъв протокол, но е и нагло президентството да мълчи и да не излезе с изявление какво точно е правил държавният глава на прословутата вечеря. Да преговаряш с правителство, което буквално размаза бунта на площад „Таксим“ е липса на себеуважение.

Веднага след вечерята се заговори как Турция си иска имотите, как смята да реставрира джамиите, за да има мохамеданите къде да се молят. БарековТова не е президент, а палячо, който играе по свирката на гурото си Бойко Борисов в името на изборната победа, категоричен е журналистът. Целта е да се привлекат турските гласове, както в България, така и в Турция и те да подкрепят тези, които са им разрешили да си реставрират  строят джамии и да си връщат имоти, за които нямат документи, че притежават, защото са общинска собственост. Това заиграване с Турция е опасно, то цели да разцепи ДПС и изборите да бъдат спечелени с турски гласове, защото българите няма да гласуват за ГЕРБ. панталони”.

Гафовете в политическия сюжет с участието на държавния ни глава са много, каза Николай Бареков. Защо трябва да научаваме за това споразумение от турските медии? Толкова ли се плаши Плавналиев да застане пред нацията и да каже – споразумяхме се това и това? – пита Бареков. И си отговаря, че в момента Борисов се е снишил, оставя мръсната работа в ръцете на Плевнелиев, а ако хората поискат импийчмънт, добре дошло. Борисов ще се кандидатира за президент и смята да се бетонира там за пет години. Пак по негово нареждане Плевнелиев сложи вето на бюджета, за да се увеличи политическото напрежение в страната и хората пак да излязат на улиците. ГЕРБ обвинява БСП, че се коалира с ДПС, а тайно води преговори с Касим Дал. На страната спешно й трябват други политици и друг морал, защото досегашните са готови да продадат и националните интереси, за да защитят личните си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VQgtc8V7-uc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Това нашето президентче прави глупост след глупост, Ама той Барека го е натиснал яката.

    • Палячо е дудука ! Той и гащи няма до такава степен е гол , за да е постоянно готов за турците.Така че да не се чеше в други , а да се обърне към работодателите си.

  2. Плевнелиев се прави на разсеян, но Бареков е амбициозен и ще си търси отговорите.

  3. Плевньо си тъче чергата, журналиситте си плачат отстрани. Протестът е с грешен адрес.

  4. През всичките тези месеци се опитвах да си обясня и клинично тази абсурдна обсебеност на Бареков от ГЕРБ и Борисов… Сега вече знам, Бареков е скрит хомосексуалист, подтиснат, объркан, дълбоко наранен от факта, че Борисов не му обръща никакво нимание… Каква невероятна мъка за един неслучил педераст…
    Бареков е съвременният събирателен образ на всичко онова, което означава непочтенна журналистика и липса на елементарен професионален и личен морал…
    Ролята която си е избрал е толкова смешна и жалка, което означава, че е объркан, уплашен и без бъдеще…

  5. Президентчето що не си опрашва жената, ами на турчин налита?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.