Петко и Яна се женят през октомври

Петко и Яна прегърнатиВ интервюто си с Карбовски Петко Димитров не си каза всичко и го изпързаля така, както той си знае.

Бизнесменът отдавна не харесва журналиста, който му прикачи славата на най-големия женкар и бохем и насочи и другите медии към леглото му. В разговора вчера най-желаният ерген не призна, че е решил да се жени. Просто защото не искаше Карбовски да се окичи с информацията, която пръв е научил или му е изтръгнал от устата покрай прелитащите в студиото мухи.

Всъщност двамата с Яна са решили, че са един за друг и смятат да се оженят. На няколко пъти Петко спомена, че тя е огън-жена. Явно този огън не е можел да се поддържа от Орлин Павлов, с когото танцьорката рядко се виждаше, но бохемът е успял да укроти опърничавата и собствените си мераци. За една двойка явно е много важно да е на една и съща сексуална вълна, а двамата са намерили точно тази хармония. Петко и Яна в басейнОсвен това Яна е мъжко момиче, не е лигла, не хленчи, а достойна партньорка.

Лъжа е, че Петко й изневерява, коментираха негови приятели. Двамата са така влюбени и така погълнати един от друг, че нямат време да погледнат настрани, камо ли да си изневеряват.   Те решили и че няма смисъл да чакат с години да се опознават, а направо ще хващат бика за рогата. Определили са сватба за първата половина на октомври. Те ще се оженят в Правец, а купонът вечерта ще е в най-големия и модерен клуб на Петко. Гости няма да липсват, тъй като и двамата имат много приятели. С нея се чувствам спокойно и истински мъж. Тя ме прави специален, затова за мен е специална. Стига съм ергенувал, време ми е да свия гнездо и да чуруликат пиленца в него, казал бизнесменът. Яна е готова да го дари с толкова пиленца, колкото той поиска.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/mLqAREjJ03A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.