Фолкпевици изтърваха в нета Оня списък – с хонорарите на Пайнер

певици цениУникален списък с точните хонорари на изпълнителите от Пайнер се появи в интернет. Случайно или не Фейсбук страницата pop.folk.news публикува цялата  таблица с твърдите цени на всички фолк и на част от  поп певците на фирмата.

Кой знае защо мярката за участие не е едни час или час и половина, а час и 15 минути. В края на документа е описано, че в сумата са включени пътните разходи за  бензин на лекия автомобил и стаята в хотела на изпълнителя и озвучителя. Цените са твърдо без ДДС и при постигане на договореност, се изисква 50 % авансово плащане. Певците, които са с най-висок хонорар стоят  на сцената 15 минути повече.

Списъкът потвърждава, че Преслава държи палмата на първенството с най-висока цена – 7 бона. Веднага след нея е  Цветелина Янева с 6.500 лева. фолкконцертГалена и  Ивана  са се изравнили и струват по  6 000, а Камелия, Глория, Анелия и Джена прибират  по 5 хилядарки чисто за час и 15 минути пеене. До тях се нарежда Веселин Маринов, който също взима по 5 бона на участие. На дъното на класацията са Ани Хоанг, Амет и Соня Немска. Те взимат едва по 1500 лева, но въпреки ниската цена не са много търсени. Почти без пари излиза пък Жоро Рапа, който е толкова неизвестен, че почти никой не го знае. Той се продава за 600 лева в комплект с цели две танцьорки. /Заслужава ли си толкова пот и мъка за такива пари?/

Списъкът може и да е блъф, но има логото на фирмата и телефона за връзка с шефката на рекламния отдел. Как е попаднал ценоразписът в интерент, никой не знае. От фирмата отричат да се го качвали. Възможно е това да е направил разочарован клиент или някой от конкуренцията. При всички положения обаче той е любопитно четиво за данъчните, които много рядко си врат носовете в джобовете на фолкпевиците. А трябва. Сумите не са малки, времето е никакво, а на вебер могат да се обиколят поне три заведения, както направи Преслава на Нова година.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RLMzWGwx7IE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.