Резил! Хърватският премиер показа среден пръст на ЕС

Хърватия президентПремиерът на Хърватия Иво Йосипович шашна  сънародниците си и цял свят, след като в ролята му на домакин на тържествената церемония, свързана с  влизането на Хърватия в Европейския съюз, бе спипан  от фотографите да показва  среден пръст.

Цялата тази случка става пред очите на  куп официални лица и чужди посланици в разгара на церемонията. Хърватските медии са потънали в догадки за кого е предназначен  средния пръст, но кого го показва премиерът и  защо е избрал точно този момент. Ивица,

Едни твърдят, че на сръбския премиер, други, че на опонентите си, трети се осмеляват да прогнозират, че на самия Евроейски съюз, а четвърти визират някой личен враг на Йосипович, но не знаят кой е. Някои журналисти се опитват да изкарат жеста невинен с нескопосани обяснения. Премиерът се бил почесал по окото, или по ухото и тъкмо си прибирал пръста, когато го щракнали. Други им опонират, че човек обикновено се почесва с друг от пръстите си, или с всички едновременно. На такава церемония при какъвто и да било дори нетърпим сърбеж, той би трябвало да посегне с цяла ръка, уж си оправя  нещо.

Гафът се задълбочи още повече, след като точно тази снимка бе качена на официалния сайт на  правителството на Хърватия. Оттам тя тръгна по мрежата и за нула време стана хит в интернет. Иво Йосипович е на път да се конкурира с колегата си Ивица Дачич, на който пък бе направено интервю от репортерка без гащи. Жестът му не се е възприел никак добре от европартньорите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Abaz4RLjE8w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.